Acil Yardımınız lazım telefon dfu modda kaldı açılmıyor !!

envercturgut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle iyi akşamlar herkese ;

4 seneden beri iPhone kullanıcısıyım. Telefonumu son 1 aydan beri açamıyorum. Açılırken iTunes'e baglantı işareti çıkıyor ve kendiliğinden kapanıyor... Telefonla destek için apple teknik servisini aradım ama onlarda tam yardımcı olamadılar. iPhone 4 'ümü bilgisayara baglayıp iTunes'i açtım. Otomatik olarak '' Geri Yükleme ve Güncelleme '' uyarısı geldi karşıma bende yapayım dedim. Aradan 10-15 dk geçti yükleme dosyaları seçilirken hata kodu 9 u aldım ne yapabilrim telefonun eski haline donmesi için ?

Not : Telefon güncellemeyi ve geri yüklemeyi ayrı ayrı denedim ikisindede aynı hatayı verdi.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
http://ipswdownloader.com/

Burdan telefonunuzda kullandığınız ios sürümüne sahip ipsw yani yazılım dosyamızı indiriyoruz.

Sonra masaüstüne atıyoruz.

İtunes'dan Güncellemeleri denetleye '' telefon bilgisayara bağlıyken '' Shift tuşuna basılı tutarak Güncellemeleri denetleye tıklıyoruz ve karşımıza bir pencere geliyor, masaüstüne gelip indirdiğimiz dosyayı seçiyoruz aç diyoruz otomatik yüklüyor.

Bu sorunu bende yaşamıştım böyle düzeltmiştim, bir kaç defa iphone'u geri yükle'yi dene hep aynı hatayı verirse yukarıda anlattığım yöntemi yaparsınız.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende aynı problemi yasıyorum bende -1 hATA KODU VERIYO NE YAPACAM LUTGENNN YARDIM EDIN LUTGEN

Demirr1997

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
iTunes bağla ve geri yükleme yap 1-2 saate hal olur

AYYUZLUM

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Eğer iOS cihazınız varsa ve teknolojiyi biraz yakından takip ediyorsanız, DFU, Recovery,Jailbreak gibi tanımları sık sık kullanır ve bu terimlerle iç içe olursunuz.

iPhone-DFU-Mode.jpg

iOS cihazlarındaki DFU mod ile Recovery mod birbirinden çok farklı modlardır. DFU modun açılımıdevice firmware update yani cihaz sürüm güncelleme iken Recovery modu kurtarma modudur.
DFU modu genelde cihazımıza güncelleme yaparken karşılaştığımız mod olup cihazımızın ara ara kendini DFU moda aldığı görülebilir. Bunun bir çok sebebi olabilir, hatalı bir işlem yapmış olmanız veyahut sistemin çökmesi bunlara örnek olarak verilebilir.
Cihazınız DFU moduna girdiyse korkacak bir durum söz konusu değil. Cihazımın DFU moda girdiğini nasıl anlarım derseniz, esasında cihazınız açıktır fakat ekran siyahtır ve bir şey görünmez. Cihazı bilgisayara bağladığınızda bağlandığına dair ses gelir, eğer iTunes yüklüyse otomatik olarak kurtarılması için çalışır ve restore ekranı gelir. Bu durumda korkacak bir şey yok, yukarıda da söylediğimiz gibi cihazınızın herhangi bir problemi yok.
DFU moddan çıkarmak istediğiniz cihazınızın, açma kapama tuşu ile birlikte ana ekran tuşuna aynı anda birkaç saniye basarak ekranda elma gelene kadar beklemeniz, cihazınızın DFU moddan çıkmasını sağlayacaktır.
Eğer cihazınızda özel başka bir problem yoksa rahat bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Cihaz kendini DFU moda almaya devam ediyorsa yedekleyerek iTunes üzerinden Restore (geri yükleme) yapmanız en doğru işlem olacaktır.

Reaksiyon puanı
16,128
benim merak ettiğim mac osx ve windows yoksa pcde linux mint17.1 varsa ne olur?