Acil yardim xperia z ne aciliyor ne pc goruyor

necatitasar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bl kilidi acıktı cihazın companiondan 4.4 yüklemeyi denedim bl acık oldugu icin hata verdi. sonra bl kapatıp yüklemeye baslayacktım sarj %68 di ve önerilen sarjın %80 olması gerektigini yüklemekten vazgecmem icin iptale basmam gerektigini uyarısını verdi ve iptal diyip companionun güncellemeyi durdurmasını bekledim. durdurmadı ve ben de telefonu kablodan cıkardım sonra da companionu kapattım. telefonu acmaya calısıyorum the software update failed diyo ve telefon acılmıyo ses acma tusuna felan basıyorum belki cihazı görür bilgisayar onarım yaparım diye öyle de görmüyor ne yapacagım lütfen acil bilgi verin yarın okulum var benim bunu sabaha kadar halletmem lazım allah askına birisi bi sey söylesin kafayı yemek üzereyim

necatitasar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Flashtool ile KitKat ftfsini flashla. Bl açık olduğuna göre KitKat yüklemişsin herhalde. Eğer halihazırda ftf varsa onu flashla. Yoksa bunu flashla. Generic yunan romu.
http://www.mediafire.com/?99uicwawbvmcjwg

bl daha önceden root icin acmıstım root beceremedim kalmıstı öyle kitkat yüklememistim bugün güncelleme oldugunu gördüm bl kapamadan componion ile denedim yüklenmeyince bl kapadım ardından componionla yüklemeye basladım. %68 sarjım vardı ama %80 sarjla yapmamın daha iyi olacagını öneren bi uyarı verdi bana program ve yüklemeyi iptal etmem icin iptal tusuna basmam gerektigini söyledi. aynısını yaptım iptal dedim cihazı cıkardım componion kapattım ardından telefonu acayım sarj yüzdesini göreyim diye telefon acıldı sony yazısı geldi ardından the software update failed hatası verip telefon tekrar kapandı bunun üzerine dedim flash ile rom atayım düzelir belki ses kısma/acma tuslarına basarak takmaya calıstım görmedi bilgisayar telefonumu simdi SUS ile fabrika ayarlarına döndürmeye calısıcam dosyalar yükleniyor henüz bitince deniycem artık. baska cözüm yolu varsa allah rızası icin birisi yardım etsin bana.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
bl daha önceden root icin acmıstım root beceremedim kalmıstı öyle kitkat yüklememistim bugün güncelleme oldugunu gördüm bl kapamadan componion ile denedim yüklenmeyince bl kapadım ardından componionla yüklemeye basladım. %68 sarjım vardı ama %80 sarjla yapmamın daha iyi olacagını öneren bi uyarı verdi bana program ve yüklemeyi iptal etmem icin iptal tusuna basmam gerektigini söyledi. aynısını yaptım iptal dedim cihazı cıkardım componion kapattım ardından telefonu acayım sarj yüzdesini göreyim diye telefon acıldı sony yazısı geldi ardından the software update failed hatası verip telefon tekrar kapandı bunun üzerine dedim flash ile rom atayım düzelir belki ses kısma/acma tuslarına basarak takmaya calıstım görmedi bilgisayar telefonumu simdi SUS ile fabrika ayarlarına döndürmeye calısıcam dosyalar yükleniyor henüz bitince deniycem artık. baska cözüm yolu varsa allah rızası icin birisi yardım etsin bana.

Flashtool yüklerken kapalı olacak tel görmesi lazım. Sus ile de olur flashtool ile aynı isi yapacak ftf flashlyacak. Sakin ol sıkıntı yapma düzelir bi ftfye bakar :)

necatitasar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Flashtool yüklerken kapalı olacak tel görmesi lazım. Sus ile de olur flashtool ile aynı isi yapacak ftf flashlyacak. Sakin ol sıkıntı yapma düzelir bi ftfye bakar :)

Yardım icin sagol SUS her seyi halletmis hatta kitkat yüklemis rahat rahat uyuyabilirim artık iyi geceler. Yalnız kitkat stabil degil cihaz kasıyo :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:(Aynı sorun bende de oldu nasıl çözilicek telefon hiç açılmıyor.Lütfen yardım!!!