Acil yardım.Güncelleme takılıp kaldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xdre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony Ericsson arc s telefonumu güncelemek için bilgisayarıma pc companion yükledim.Telefonu bağlayıp adımları takip ettim.Son olarak telefonu kapatıp, geri tuşuna basarak telefonu tekrar bilgisayara bağlayın kısmına geldim.Bunları sırasıyla yaptım telefonun yeşil ışığı yandı bunun dışında herhangi bir şey olmadı.Bu adımdan öteye geçemedim, dolayısıyla güncelleştirmem kaldı.Nerede hata yapmış olabilirim? yardımcı olursanız sevinirim

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Şarj durumunu kontrol et.
Şayet telefon hiç açılmazsa, sony update service indir kur bilgisayarına, ve onunla güncellemeyi yükle.işini görecektir.

xdre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sarjım dolu.telefon yazılımı güncelleştirmesi bölümünde 1.adım başlatma kısmından sonra telefonu kapatıp, geri tuşuna basılı olarak tekrar bilgisayara bağlıyorum. hiç bir şey olmuyor ve diğer aşama olan güncelleme adımına geçmiyor. neyi yanlış yapıyorum ki?

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
sarjım dolu.telefon yazılımı güncelleştirmesi bölümünde 1.adım başlatma kısmından sonra telefonu kapatıp, geri tuşuna basılı olarak tekrar bilgisayara bağlıyorum. hiç bir şey olmuyor ve diğer aşama olan güncelleme adımına geçmiyor. neyi yanlış yapıyorum ki?
pc companion yüklediğine emin misin ? çünkü pc companion da telefonu güncellerken geri tuşuna basma gibi bir olay yok. yani ben güncellediğimde öyle bir şey yapmadım. senin söylediğin program uptade service olabilir mi acaba ?