Acil yardım format yavaş yükleniyor ve çok zor windows açılıyor

cabirumut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herşey normal oyun oynuyodum birden bilgisayar kitlendi düğümeye basarak kaptmam gerekti kapatım açtım windowsa giremedim hata verdibende usb kurtarma sürücüsü yaptım normal açtım biostan girdi format çok ağır ilerliyor 6 saat sürdü açıyım dedim chkdsk yaptı oda bitti windowsu hane yüklersin ya isim ister oraya gelmedem error verip resattı sonra başka win8le denedim çok yavaş yükleniyo ve yüklensede 1 saat bekletiyo windowsa gircem diye sonra error verip kaptıyor

bilgisayar modelim Casper nirvana h36ff olması lazımdı

yardım eden herkese teşekürler:rolleyes:

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Hdd de bad sektör olma olasılığı yüksek

cabirumut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hdd gidrse bilgisayar çöp ve 200 lira üstündeyse başka tür düzeltme yokmu

- - - Mesaj Güncellendi - - -

başka çözümü olan

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Yapacak bişey yok hdd gitmiş bence

cabirumut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
düzeltme var diyolarda programlarla windowsa girmiyor

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Geçenlerde 320Gb lık bir hddnin 4.GB tında bir adet bad sektör vardı gerisi sağlamdı ilk 10 GB tı ayrılmamış alan olarak bıraktım format attım her ne kadar büyük sıkıntı çıkarmasada kendini belli ediyor.

cabirumut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
acaba 100 gb ayrılmamış yapsam düzelme olurmu

cabirumut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bide win 10 yapsam gelişme yada yavaşlama olurmu

ctunc66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herşey normal oyun oynuyodum birden bilgisayar kitlendi düğümeye basarak kaptmam gerekti kapatım açtım windowsa giremedim hata verdibende usb kurtarma sürücüsü yaptım normal açtım biostan girdi format çok ağır ilerliyor 6 saat sürdü açıyım dedim chkdsk yaptı oda bitti windowsu hane yüklersin ya isim ister oraya gelmedem error verip resattı sonra başka win8le denedim çok yavaş yükleniyo ve yüklensede 1 saat bekletiyo windowsa gircem diye sonra error verip kaptıyor

bilgisayar modelim Casper nirvana h36ff olması lazımdı

yardım eden herkese teşekürler:rolleyes:

Arkadaşım bilgisayarın kaç yıllık ? Eğer 4 yıl ve üzeriyse muhtemelen arkadaşın dediği gibi Hdd bad sektör sorunu olabilir. Benim pc 5 yıllık ve samsung hdd bad sektörden dolayı mefta oldu. Bad sektör yayılmaya başladımı kurtarma şansın olmuyor. Parçala böl vs çok denedim ben kurtaramadım. Zaten sen windows bile kuramıyorum diyorsun hdd yi nasıl kurtaracaksın anca başka bir bilgisayarda deneyebilirsin onuda. Gücün yetiyorsa 240GB lık, yetmiyorsa 120GB lık SSD al derim. Bide harici disk alırsın atacağın dosyaları ona atarsın. İstersen normal HDD de alabilirsin 500 lük filan onu takarsın.

cabirumut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilgisayar dedim laptop özür dilerim bu konuda kurtarmayı yada bölmeyi windowsu format ekranın dan yapmayı düşünüyorum böler ve olursa güzel olur ama olmasa nafile ssd takamam 5yılı zaten geçti bi ara 5 kere format atmam gerekdi csgo inerken dota oynuyodum bi anda altab atım bişeye bakcaktımki tamamen takıldı düğmeye basarak kaptım csgo indirmesin açtım ve yeniden yüklüyodu çok sinirlendim sonra sistemi geri almayı açtım olmadı ve bilgisayar fena şekilde yavaşdı format atmam 6 saat sürdü ama windowsa giremedim

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
low format at (googleda bulabilirsin)düzelmesse 320 gblik wd bleyla idare et

cabirumut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sinirden içini açtım yeni sabit disk alcam 500 lük gerçekten hdd ölmüş