Acil tel önerisi !

erencirkin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
GM discovery vardı uzun zamandır kullaniodum. pek piyasaya bakmadim uzun zamandır sizce LG g4 beat nası almayı dusunuyorum.LG g2 de iyi ama artik güncelleme desteği yok bide cikali yıllar oldu.

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bütçen nedir ? O fiyat segmentinde Sony Xperia C4 gibi cihaz sizi tatmin edebilir.

karnext

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bence Lg nin ara modellerini almamalısın. Alıyorsan G2 al G3 al. Ama benim önerim de o fiyat aralığında Xperia C4

arruabarrena

Asistan
Reaksiyon puanı
13
GM discovery vardı uzun zamandır kullaniodum. pek piyasaya bakmadim uzun zamandır sizce LG g4 beat nası almayı dusunuyorum.LG g2 de iyi ama artik güncelleme desteği yok bide cikali yıllar oldu.
Güncelleme desteği yok diyosun ama G4C nasıl diyorsun. 900 TL ve hala 1 GB ramde ısrarcı (orta-alt seviyede) LG. Hele o içinden çıkan kulaklar. Artık 500-600 TL bandında satılan cihazlarda bile kulak içi kulaklık var.
Anladığım kadarıyla bütçe 900-1000 TL arası. M4 Aqua 8 GB modelinde 1.7 GB boş yer kalmasa önerilebilirdi. Öneribileceğim telefonlar:
-Vodafone Smart 6
-Turkcell T60
-Meizu M2 Note (Favorim)
-Z1 -Buda çıkalı yıllar oldu ama Android 6.0 Marshmellow alacak bir cihaz.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Xperia C4 al.

Daha ucuz bir şey bakiyorsan Lenovo P70.

Ya da bütçeyi aşmayı düşünürsen Z2 al.

LG üst seviyede bile güncelleme konusunda sıkışabiliyor. Nasil mi derseniz LG G2'nin destansı lollipop bekleyişi iyi bir örnek olacaktır.

Bu G4 beat bir güncelleme alır öyle de kalır.