Açıköğretim okumak ıstıyorum

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Ben zaten Aksaray üniversitesinde bir bölüm okuyorum bu senede sınava girdim ve bir açıköğretim bölümü yazmak istiyorum ( ANADOLU ÜNİVERSİTESİ )

-- SORUM şu ki tercih kılavuzunu bulamadım eskişehir anadolu üniversitesinin , ve herhangi bir harç parası yatırmam gerekıyomu 2 yıllıklar için

2 sorumada cevap verirseniz saolun

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
1-19 Ekim arası İkinci Üni. olarak kayıt yaptırman ve harç yatırman gerekiyor.

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Harç yatırıyorsun evet. Birde benim bildiğim üniversite okurken açıköğretim için sınava girmene gerek yok.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Harç yatırıyorsun evet. Birde benim bildiğim üniversite okurken açıköğretim için sınava girmene gerek yok.
Ben girmiştim mallık etmişim o zaman :) sınavsız geçişmi oluyor ama baı bölümlerde puan yazıyor açıkögretim olsa bile 320 dıyor

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
hangi bölümdesin ve hangi bölüme geçmek istiyorsun

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=284772]hamza5806[/MENTION] Muhasebe deyim 4 yıllık Ölesıne birde açıköğretim okucam sınav girdim hiç çalışmadıgım halde 300 aldım Saf puan iyi de puan çalışmadıgım halde ? harç parası korkutuyor birde 1 tane zaten verıyorum bunada vercekmiyim

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Açıköğretim 2 türlü kontenjanlı bölümler ki o dediklerin yani puanlılar onlar için girmek lazım sınava. Ama Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bölümleri mesela işletme iktisat kamu yönetimi vs. kontenjansız bölümlerde benim dediğim geçerli. Halen değişmedi ise.

dagdankopanates

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben zaten Aksaray üniversitesinde bir bölüm okuyorum bu senede sınava girdim ve bir açıköğretim bölümü yazmak istiyorum ( ANADOLU ÜNİVERSİTESİ )

-- SORUM şu ki tercih kılavuzunu bulamadım eskişehir anadolu üniversitesinin , ve herhangi bir harç parası yatırmam gerekıyomu 2 yıllıklar için

2 sorumada cevap verirseniz saolun

200 ile 250 lira arası diye biliyorum, ben bölümden bölüme değişiyor. geneli 225 lira dönemlik. Kitaplar çok kalın be abi :D karacanakademi.com ile muratyayinları.com a bak kitapları var orada bir de pratikders.com diye bişey çıkmış paralı ama.

arakadaş açıktan okumak çok pahalı :D