Açık Pencereleri Hemen Gizleyin

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Açık pencerelerinizi davetsiz misafirlerin kaçamak bakışlarından korumak için kapatmadan gizlemek için, en iyi dostunuz HyperHide yazılımına yakından bakın.

Bilgisayar başındayken herkesin görebileceği pencereleriniz olduğu gibi kendinize ait bazı özel pencereler de açık olabilir. Bu anlarda yanınıza yaklaşanların şahsi pencerelerinizi görmelerini engellemek amacıyla onları oldukça kısa bir süre içerisinde kapatmak, hatta kapatmadan gizlemek için HyperHide programı işinizi görecek nitelikte.

Basit Kullanım, Önemli Görev

Program sahip olduğu basit arayüzü ile kullanıcılarını zorlamıyor. Programı başlattıktan sonra karşınıza çıkan bölümde o an bilgisayarınızda açık bulunan tüm pencerelerin isimleri listeleniyor. Kapatmak istediğiniz pencerenin yanındaki kutucuğu tıkladıktan sonra Hide me butonuna basarak işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Ekran görüntüsünün büyük halini görmek için üzerine tıklayın.

Program bir defa açıldıktan sonra arka planda çalışmaya başlar ve ulaşmak istediğiniz an Windows tuşu+X kombinasyonu ile açabilirsiniz. Programda yer alan panik modu ise o an açık olan tüm pencereleri aynı anda kapatmanızı sağlıyor. Bu işlemi de Windows tuşu+A kombinasyonu ile gerçekleştirebilirsiniz. Bu kısayolları Hotkeys sekmesine girerek kendi istekleriniz doğrultusunda değiştirebilirsiniz.

Ekran görüntüsünün büyük halini görmek için üzerine tıklayın.

Yazılım bazı kısıtlamalarla kullanıcılara sunuluyor. Bu kısıtlamaları kaldırmak isterseniz 9,99 dolar ödemeniz gerekiyor.

:: Yazılımı indirmek için tıklayın. (2,2 MB)

Bilgi için: Frontier Design Group
Yazan: Mehmet Erdem Yener
SDN - http://shiftdelete.net

Reaksiyon puanı
2,148
don't panic diye bi program vardı buna benzer fareyi sağ köşeye attığın gibi herşey gizleniyordu :) bu da iyi ama ücretliymiş

maho80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu çok gerekli ama kullanma süresi falan az don't panic ücretli mi

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Güzelmiş ama benim için çok gerekli bir yazılım değil.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
pc böyle küçük programlarla doldu taştı artık bende bilmiyorum hangisi ne işe yarıyor :)

Teşekkürler....

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
hemen laptopun monitörünü aşağı indiriyorsun kimse göremiyor :D

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Don't panic buldum kurdum versiyonu çok eski geldi gözüme yenisini bulamadım bu ücretli bu tarz bir program güncel ve ücretsiz olanı varmı?

maho80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Don't panic buldum kurdum versiyonu çok eski geldi gözüme yenisini bulamadım bu ücretli bu tarz bir program güncel ve ücretsiz olanı varmı?

ücretsizini bende bulamadım .ama istersen dont panic in son versiyonunu gönderirim (ilacı davar:):stuart:)

Reaksiyon puanı
2,148
hatırlamıyorum ya dont panic i ücretsiz mi kullanmıştım yoksa crack lı mı zaten denemelik kurmuştum işini iyi yapan bi programdı görünüşü eski olsa da