Uber
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 798
Merhaba arkadaşlar benim de öğrencisi olduğum açık öğretim kurumu adil olmayan şekilde 4 yanlış 1 doğruyu götürecek şeklinde kural getirdi ve bu kural ya tüm üniversitelerde uygulansın ki demelerine göre adil olması için yada bize de uygulanmasın daha önceden Hacettepe üniversitesinde örgün öğretimde okurken test olan sınavların hiçbirisinde böyle bir kural yoktu buda açık öğreti öğrencilerine hem haksızlık hemde zor şartlarda okuyan çalışmak zorunda olan insanalara daha da da zorlayıcı bir ortam.
imza kampanyası başlatmayı düşünürken bir sitede hiç tanımadığım bir insanın zaten o işi yapmış olduğunu ördüm kampanya şuan 32.000 kişi desteğini görmüş hadi 2milyon açık öğretimli bu haksızlığa sessiz kalma.
Sen de Destek Ol: Aöf - Ata Aöf - Auzef Öğrencileri 4 Yanlış 1 Doğruyu Götürme Kuralı Kaldırılsın!
buradan bir imza bırakabilirsiniz.
imza kampanyası başlatmayı düşünürken bir sitede hiç tanımadığım bir insanın zaten o işi yapmış olduğunu ördüm kampanya şuan 32.000 kişi desteğini görmüş hadi 2milyon açık öğretimli bu haksızlığa sessiz kalma.
Sen de Destek Ol: Aöf - Ata Aöf - Auzef Öğrencileri 4 Yanlış 1 Doğruyu Götürme Kuralı Kaldırılsın!
buradan bir imza bırakabilirsiniz.