Açık artırma sitesi - Madbid

mühendiss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sdn de gördüm madbid sitesinin işleme sistemini.Kısaca anlatıyım;
İpad ve İphone satılan ve bunların yanı sıra birçok elektrik ürünün ve kozmetik ürünlerin de açık artırma sistemi ile bu sitede piyasa fiyatından çok çokkk uygun fiyata satılıyormuş. Makalede yazana göre 1300 TL değerindeki iPad e 28.22 TL ye sahip olunabiliyormuş. Açık artırmaya katılabilmek için site üzerinden kontör satın almak gerekiyormuş. Alınan ürünler yurt dışından geliyormuş fakat gümrük vergisi ödemek zorunda değilmiş ürünü alanlar.
Sizce bu sistem ne kadar mantıklı gerçekliği var mıdır ? Yoksa yeni bir sahtekarlık sistemi mi?

Siteyi inceledikten sonra yorumlarınızı bekliyorum.

iPad ve Elektronikte nasil %90'a varan oranlarda kazanç saglarsiniz?

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Arkadaşlar sdn de gördüm madbid sitesinin işleme sistemini.Kısaca anlatıyım;
İpad ve İphone satılan ve bunların yanı sıra birçok elektrik ürünün ve kozmetik ürünlerin de açık artırma sistemi ile bu sitede piyasa fiyatından çok çokkk uygun fiyata satılıyormuş. Makalede yazana göre 1300 TL değerindeki iPad e 28.22 TL ye sahip olunabiliyormuş. Açık artırmaya katılabilmek için site üzerinden kontör satın almak gerekiyormuş. Alınan ürünler yurt dışından geliyormuş fakat gümrük vergisi ödemek zorunda değilmiş ürünü alanlar.
Sizce bu sistem ne kadar mantıklı gerçekliği var mıdır ? Yoksa yeni bir sahtekarlık sistemi mi?

Siteyi inceledikten sonra yorumlarınızı bekliyorum.

iPad ve Elektronikte nasil %90'a varan oranlarda kazanç saglarsiniz?
Açık artırmaya katılmak için kontör alman gerekiyor. Burada en ince ayrıntı bu bence. Siteyi bi inceleme yaptım. Sitede yapılan yorumların hepsi olumlu. Olumsuz yorum yok. Benim tahminimce siz kontör alıyorsunuz, açık artırmaya katılıyorsunuz ancak açık artırmada hiç bir zaman ucuza birşey alamıyacaksınız. Çünkü sistemde bir robot olacak. O miktara gelinceye kadar sistem başkası teklifte bulunmuş gibi artırma yapacak. Bence hiç bulaşma.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Buna gerçekten inanan var mı? 28.22₺'ye alacağın iPad'in kutlusunun içinden hıyar bile çıkmaz. Hiç bulaşma.

mühendiss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Siteye bulaşma gibi bir niyetim yok ama sadece sistem hakkında bilgim olsun istedim. Mesela robot sistemi aklıma gelmemiş ama haklısın olabilir. Ben de kontör işinden kar ettiklerini düşündü.Ürünü satıldı olarak gösterip satılma aşamasına kadar fiyat yükseltmeye çalışıp sadece açık artırmaya katılanlar üzerinden kar edebilirler.Yani açık artırmaya katılmak için kontör kullanıyor herkes ve bu kontörler üzerinden kar edebilirler. Diye düşündüm. İnandığım için veya ordan ürün almak istediğim için açmadım bu konuyu zaten ordan ürün almanın ne kadar mantıksız olduğunu sanırım herkes düşünür. Sadece SDN nin ana sayfasında onların reklamını gördüğüm için açtım konuyu neden öyle gereksiz şeylere yer veriliyor acaba.

Çok Asi

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Buna gerçekten inanan var mı? 28.22₺'ye alacağın iPad'in kutlusunun içinden hıyar bile çıkmaz. Hiç bulaşma.

Bu cevap çok iyiydi :))

---

Şimdi beyler açık artırma olayı şöyle işliyor saniye bittiğinde en son teklifi veren kişi ürünü alıyor ama nasıl alıyor. Her tıkta senden atıyorum 1 kontör kesiyor. 1 kontör kaç para 0,10 kuruş dimi sen iPhone 6s alacaksın, telefon 3000 TL. Bu telefonu almak için belki 1000 kontörlük para harcıyorsun, ne oluyor 100 TL, kaç parada kaldı 125 TL, ne yaptı 225 TL'ye telefonu aldınnn. Eeeee senle birlikte o artırmaya en az 2-3bin kişi giriyor. Her biri 10 Liralık kontör harcasa 3.000x10 =30.000 bin lira, ne oluyor. Adam 3.000 liralık telefonu 30.000 bin liraya satıyor. Sende 225 TL'ye telefon aldım diye hoplayıp zıplarken giren kazık diğer 2999 kişiye giriyor. Buda alenen Kumarın önde gideni, aldığın cihaz başkalarının rızkı ile alınmış oluyor. Ne hayır görürsün, nede hayırlı dua alırsın diğerlerinden.

Bu tabi ürün sende kalırsa, eğer kalmazsa sende o kazıklanan 2999 kişi arasında olup öyle aptal aptal bakakalıyorsun maalesef :(

goncakaplan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu cevap çok iyiydi :))

---

Şimdi beyler açık artırma olayı şöyle işliyor saniye bittiğinde en son teklifi veren kişi ürünü alıyor ama nasıl alıyor. Her tıkta senden atıyorum 1 kontör kesiyor. 1 kontör kaç para 0,10 kuruş dimi sen iPhone 6s alacaksın, telefon 3000 TL. Bu telefonu almak için belki 1000 kontörlük para harcıyorsun, ne oluyor 100 TL, kaç parada kaldı 125 TL, ne yaptı 225 TL'ye telefonu aldınnn. Eeeee senle birlikte o artırmaya en az 2-3bin kişi giriyor. Her biri 10 Liralık kontör harcasa 3.000x10 =30.000 bin lira, ne oluyor. Adam 3.000 liralık telefonu 30.000 bin liraya satıyor. Sende 225 TL'ye telefon aldım diye hoplayıp zıplarken giren kazık diğer 2999 kişiye giriyor. Buda alenen Kumarın önde gideni, aldığın cihaz başkalarının rızkı ile alınmış oluyor. Ne hayır görürsün, nede hayırlı dua alırsın diğerlerinden.

Bu tabi ürün sende kalırsa, eğer kalmazsa sende o kazıklanan 2999 kişi arasında olup öyle aptal aptal bakakalıyorsun maalesef :(

Teşekkürler detaylı açıklamanız için.

Ben de merak ediyordum bu iş nasıl oluyor diye

cimsav

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bizzat denedim... Tamamen dolandırıcılıktır. Ortaya 8-10 tane ürün koyuyorlar bunlardan 2-3 tanesi popüler olan ürün olduğundan herkes o ürünlere odaklı olarak kazanmak istiyor. Diğer ürünler Tırnak Kurutucu gibi gereksiz ürünler... herkes popüler kıymetlü ürünlere yığılınca illaki kontürü çok olan kazanıyor.. kazanmak için de hatırı sayılır bir kontüre ihtiyaç var... kontürle iş bitmiyor bir de tabiki kazanırsan ürün bedeli var. Bu siteden uzak durun.