Acer V3-772G Notebook alınır mı ?

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
güzel bilgisayar hayırlı olsun ama acer marka laptoplar pek dayanıklı değildir yere felan düşürmeyeceksen sorun yok :D

bugrabugra001

Asistan
Reaksiyon puanı
1
2,252 ye 2 hafta once aldık ssd için +1 disk yeri olması avantaj 128gb ssd ile açılış 4 sn sürüyor şuana kadar gta4 fifa14 rivals hepsini full grafik açabiliyor(kasma0)
malzeme kalitesi gayet iyi sadece touchpade yavasça dokundugunuzda sankı hemen bozulacak hıssı verıyor :)

gelebek2424

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
saglam olmasina saglam gorunor disardan bakildiginda nede olsa aleminyum kasaya sahip oldugu icin bakalim alicaz yarin sans bir nevi elektronik urun :yes:tesekurler yardim icin.

gelebek2424

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aldım bugun cok sessiz calisiyor fan rahatsiz etmiyor 2ekran karti varmis intel hd diye ekran karti varmis gerektiginde nvidia gtx760 karti devreye giriyor oyunlarda,ekranda mat olsaydi cok iyi olurdu ve gorus acisi iyi deyil tam karsisindan bakmak lazim.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
aldım bugun cok sessiz calisiyor fan rahatsiz etmiyor 2ekran karti varmis intel hd diye ekran karti varmis gerektiginde nvidia gtx760 karti devreye giriyor oyunlarda,ekranda mat olsaydi cok iyi olurdu ve gorus acisi iyi deyil tam karsisindan bakmak lazim.

Hayırlı olsun. Güle güle kullan. İnşallah 1 ay sonra laptopumdan çok ses geliyor yardım diye konu açmazsın:mrgreen: İlk çalıştırdığın her laptop on numaradır. :laugh:

bugrabugra001

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hayırlı olsun sıkıntısız kullanırsın inş.