Acer Swift 3 SF314-42 Kullananlar Memnun Mu? Satın Alanlar Yazabilir Mi?

aybikebasak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Acer Swift 3 SF314-42 AMD Ryzen 5 4500U 8GB 256GB SSD Freedos 14" FHD Taşınabilir Bilgisayar NX.HULEY.001 Modelini kullanan var mı ? Genel izlenim nedir? Günlük kullanım için ideal midir ? Fan sesi geliyor mu ? Düşük orta seviyede 1-2 oyun oynatır mı ?

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
515
Günlük kullanımda canavar,e spor oyunlarının tamamını oynarsın. kasası çok şık kaliteli bir ultrabook.

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
515
Siz kullanıcı mısınız? Günlük kullanımda fan sesi var mı ?
alet benim değil,beraber çalıştığım bir arkadaşımın,1 gün boyunca internette felan gezindim ses olmadı,ama şarjı prize takılı kullanırken fan açtı çok yüksek sesle değil ama sen bilirsin. performansa gelirsek benim kendi bilgisayarım da ryzen 5 3500u var çok rahat görüyor işimi ki sizin seçtiğiniz bilgisayarda ki işlemci daha performanslı.

aybikebasak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
alet benim değil,beraber çalıştığım bir arkadaşımın,1 gün boyunca internette felan gezindim ses olmadı,ama şarjı prize takılı kullanırken fan açtı çok yüksek sesle değil ama sen bilirsin. performansa gelirsek benim kendi bilgisayarım da ryzen 5 3500u var çok rahat görüyor işimi ki sizin seçtiğiniz bilgisayarda ki işlemci daha performanslı.

Çok teşekkür ederim yorum için,benim bilgisayarımda ryzen 5 3500u fakat gündelik işlerde bile çıkan fan sesinden dolayı iade edip acer almak istiyorum.

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
515
Çok teşekkür ederim yorum için,benim bilgisayarımda ryzen 5 3500u fakat gündelik işlerde bile çıkan fan sesinden dolayı iade edip acer almak istiyorum.
Rica ederim. bende huawei matebook 13 amd ryzen 3500u var,bahsettiğiniz fan sesini işlemci %70 ve üzeri kullanımdayken duyuyorum,senin bilgisayarın modeli nedir ?

aybikebasak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Rica ederim. bende huawei matebook 13 amd ryzen 3500u var,bahsettiğiniz fan sesini işlemci %70 ve üzeri kullanımdayken duyuyorum,senin bilgisayarın modeli nedir ?

Huawei Matebook D14. Cihazı fan sesi haricinde aşırı sevdim fakat chromeda gezinirken bile ses çıkarıyor. İade falan hiç uğraşmak istemiyorum ama düşük desibelde de olsa sürekli çıkan fan sesi beni delirtecek. Buna bir çözümünüz var mıdır?

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
515
Huawei Matebook D14. Cihazı fan sesi haricinde aşırı sevdim fakat chromeda gezinirken bile ses çıkarıyor. İade falan hiç uğraşmak istemiyorum ama düşük desibelde de olsa sürekli çıkan fan sesi beni delirtecek. Buna bir çözümünüz var mıdır?
Kronik herhalde internette huawei cihazların aşırı sesli çalışmasından yakınıyor herkes,müdahale ederek çözebileceğin bir şey değil çok rahatsız oluyorsan iade et bence kafana takılacak sürekli bu ses rahat kullanamayacaksın.

aybikebasak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Kronik herhalde internette huawei cihazların aşırı sesli çalışmasından yakınıyor herkes,müdahale ederek çözebileceğin bir şey değil çok rahatsız oluyorsan iade et bence kafana takılacak sürekli bu ses rahat kullanamayacaksın.

İade edeceğim de yerine ne alacağım... Şimdi de onun derdi çıktı. Teşekkür ederim yorumunuz için

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
515
İade edeceğim de yerine ne alacağım... Şimdi de onun derdi çıktı. Teşekkür ederim yorumunuz için
Rica ederim. paylaştığınız notebook çok güzel bence,bütçenizi söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım,bir de matebook 13 amd çanta ve bt mouse ile 5000 tl huawein kendi sitesin de anladığım kadarıyla ultrabook bakıyorsunuz siz de ekranın 13 olması sıkıntı değilse matebook 13 tercih edebilirsiniz.

aybikebasak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
çok teşekkür ederim,bahtsız bedevi olduğum için laptop kaldırılmış.4-5K arası öneriniz varsa alabilirim.

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
515
Evet şimdi baktım siteye çanta hediyesi yerine freebuds eklemişler fiyat 5500 olmuş,kulaklığın fiyatını da eklemişler sözde 1 tl ye geliyor. yukarıdaki acer alınabilir.
Birde bunlara bakın ;