Acer Pc Isı sorunu çok önemli

RedBanneR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pc min özellileri Acer Win8 x64 İntel core i5-24300m 2,4 Ghz Ekran kartı Nvdia GT 520M 1GB Ram 5GB Bu pc de oyun oynadığımda ( COD MW2 , Far Cry 3 ,Sleepping Dogs V.b. ) 10 dk bazen daha az süre içerisinde pc ısınıp kapanıyo nedeni nedir yardımcı olur musunuz?? Teşekkürler... Bu arada soğutucuda kullanıyorum ama yine kapanıyor.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Bu laptoplarda sıklıkla kaşılaşılan bir sorundur, işlemci sıcaklığı yükseldiği için laptop kendini kapatıyor. fanları iyice temizleyin sorun yinede devam ederse daha kaliteli bir soğutucu aLın..

RedBanneR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
laptop fanlarını nasıl temizleyebilirim...

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
laptop fanlarını nasıl temizleyebilirim...

Fan girişleri tozluysa üfleyerek temizleyin, (tozluysa laptop içeride ki havayı dışarıya veremez) içerisinde ki fanlarda tozlu olabilir, garantisi varsa gönderin onlar temizlesin. garantisi varsa kendiniz açıp temizlerseniz garanti dışı kalır. tecrübeniz yoksa da hiç karışmayın, everest proğramı ile de sıcaklık değerlerini kontrol edin böylece sorunun sıcaklıktan kaynaklanıp kaynaklanmadığına da emin olmuş olursunuz.

onur.karatas93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
RedBanner Kardeşim Öncelikle Merhaba. Senın Icın Uye Oldum Valla. Kardesım O Oyunları Bende Oynuyorum , Pc Acer i3 3 Gb Ram 512 ati Ekran Kartı, Asla Kapanma Yapmadı. Senın PC Kac Yıl Oldu Alalı. Ayrıca Bılgısayarıma Gırıp Ozellıkler Gelısmıs Sistem Ayarları-Baslangıcve Kurtarma Sekmesınde Ayarlardan Sıstem Hatasında Otomatık Yenıden Baslatı Kaldır. Guc Seceneklerınden Sıstem Sogutma Ilkesını Etkın Yap Emınım Duzelıcektır. Duzelmezse Soyle Yardımcı Olayım , Kendım Pc Isınde Calısıyorum Sakın Bılgıclık Tasladıgımı Dusunme Olurmu.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ayrıca Sıstemı Yoran Uygulama Yada Servıs Olabılır Başlat-Msconfig Yazıp Başlangıc Sekmesındekı Yazanlarıda Paylasırsan Yardımcı Olurum. Hızmetler Icınde Tum Mıcrosoft Hızmetlerını Gızle Var Onu Tıklayıp Kayıtlı
Olanları Paylasırsan Sevınrım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Cevap Beklıcem Senden Kardesım