Acer notebokta şifre problemi yardım!!

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
acer notebokta oturum şifresini çocuklar değiştirmiş ve şifreyi unutmuşlar.Güvenli kipten oturum açalım dedik yin şifre istiyor ne yapabilirim kardeşlerimden yardım istiyorum

yasark

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bu program ile Admin şifresini kırabilirsiniz.
Program Adı: Emergency_Boot_CD_62611
Nasıl Kullanacağınız:
Programı indirdiyseniz, exe dosyasına tıklayın ve açın. Dosya self extractor dur yani içindeki dosyaları bir konuma çıkaracaktır. İstediğiniz bir konumu seçin ve çıkartın.
Dosyaların çıkartılması bittikten sonra kalsörü açın, içindeki .exe dosyasını açın. Yönergelir izleyin. Birkaç saniye içinde bir iso dosyası oluşturacaktır..
ISO dosyasınıbir CD ye yazın.
PC yi yeniden başlatın ve boot ayarını cdrom yapın.
Açılınca 5 - NT Password u seçin. Disk ide mi sata mı diye sorar yes no ile geçin. Partition sorar burada windows c de kurulu ise enter ile geçin. Daha sonra registry sorar yine enter ile geçin.Log gösterir enter ile geçin. 1- Edit user data and password u seçin. Varsayılan administrator seçilidir ,rakamını seçip enter deyin. Yeni şifrenizi girin. entera basın. buradan ana ekrana atar. q ile çıkın. Kaydedilsinmi diye sorar y enter. Emin misiniz diye sorar y enter.
Bilgisayarınızı açtığınızda administrator kullanıcısının artık şifresi yoktur. Eğer kullanıcıyı göremezseniz güvenli kipte deneyiniz.