Uula5544
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 39
geçen haftalarda acer nitro 515an-46 r6km modelini aldım fakat experience üzerinden ekran kartı güncellemesini yaptığımda denetim masası gidiyor
Sürücü kurulmuyor ya da kod 43 vs. veriyor olabilir. NVIDIA'dan manuel olarak indirip yüklemeyi deneyin.geçen haftalarda acer nitro 515an-46 r6km modelini aldım fakat experience üzerinden ekran kartı güncellemesini yaptığımda denetim masası gidiyor
denetim masası gidiyor derken?
geç cevap verdiğim için özür dilerim. experience den son sürümü indiriyorum kuruyorum ama sağ tık yapıncaki denetim masası gidiyor. herhangi bir kod43 hatası yok sağ alttan gizli simgeleri gösterden açık uygulamalra bakıyorum sadece experience yazıyor önceden yanıdna denetim masası yazardıSürücü kurulmuyor ya da kod 43 vs. veriyor olabilir. NVIDIA'dan manuel olarak indirip yüklemeyi deneyin.
Masaüstündeki sağ tıkta NVIDIA Denetim Masası var ise ve açılıyorsa takılmayın GeForce Experience'in tray ikonunda olup olmamasına.geç cevap verdiğim için özür dilerim. experience den son sürümü indiriyorum kuruyorum ama sağ tık yapıncaki denetim masası gidiyor. herhangi bir kod43 hatası yok sağ alttan gizli simgeleri gösterden açık uygulamalra bakıyorum sadece experience yazıyor önceden yanıdna denetim masası yazardı
Sağ tık ta da görünmüyor tray da da görünmüyor, normalde ikisinde de görünür dü. Ama bugün farkettim sanırım Microsoft mağazasında kontrol panel varmış o kuruluydu içinde ordan açınca açılıyor ama sağ tıkta yokMasaüstündeki sağ tıkta NVIDIA Denetim Masası var ise ve açılıyorsa takılmayın GeForce Experience'in tray ikonunda olup olmamasına.