ACER bilgisayar nasıl yardımcı olurmusunuz ?

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Arkadaslar selamlar. Ben yeni bir pc aldım ve nasıl sizede sorayım dedim. Pc nin özellikleri asagida olcak.

8 gb DDR3 1333 MHz ram
2 gb paylaşımsız AMD R. HD8750M 128bit (Çift ekran kartlı intel ve amd değişiyor.)
Intel Core i5 4200u 1.6 Ghz (turbo boost ile 2.6 Ghz)
Windows 8 Single Language 64 bit
500 gb 5400 rpm hdd Seagate

Arkadaşlar bu bilgisayar nasıldır yardimci olursaniz neleri oynarım ben bf 4 high ta oynadım ve kasmadı yorumlarınız için şimdiden teşekkürler... :devil: :cool:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yardım eden yok galiba? :////

WindowsUzman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Laptopsa az çok sıkıntı yaratır söyliyim ama pc canavar gibi Duruyor :D

Sansar667

Profesör
Reaksiyon puanı
526
Hayırlı olsun öncelikle hevesinizi kırmak gibi olmasın ama oyun için pek doğru bir tercih olduğu söylenemez

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Hayırlı olsun öncelikle hevesinizi kırmak gibi olmasın ama oyun için pek doğru bir tercih olduğu söylenemez
Yok hayır zaten doğruları söylemeli peki sizin öneriniz nedir size kötü görünen özelliği merak ettim bidaha neye göre almamı söylerseniz mutlu olurum tesekkurler

Sansar667

Profesör
Reaksiyon puanı
526
Yok hayır zaten doğruları söylemeli peki sizin öneriniz nedir size kötü görünen özelliği merak ettim bidaha neye göre almamı söylerseniz mutlu olurum tesekkurler

işlemciniz ultrabook işlemcisi bu yüzden performans beklememek lazım.Harddiskinizi 7200rpm li ve ya ssdli modeller seçebilirdiniz.Raminiz gayet yeterli ekran kartıda ortalama.Bende de plastik kasalı bir acer aspire laptop var bazı kronik sorunları çıkabiliyor mesela benim laptobun altında bildiğin fay hattı var yakında ortadan ikiye ayrılcak.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
işlemciniz ultrabook işlemcisi bu yüzden performans beklememek lazım.Harddiskinizi 7200rpm li ve ya ssdli modeller seçebilirdiniz.Raminiz gayet yeterli ekran kartıda ortalama.Bende de plastik kasalı bir acer aspire laptop var bazı kronik sorunları çıkabiliyor mesela benim laptobun altında bildiğin fay hattı var yakında ortadan ikiye ayrılcak.

Hahaha fay hattı :) evet işlemci ve hdd sorun ben Gold dan aldım ellerinde bu kalmış o yüzden bunu aldım yoksa i7 li ve 7200 rpm li bulsadım bende onu alırdım bitek bu vardı ve bide 1490 tl ye aldım bunu sizce fiyat iyimi kötüsü

Sansar667

Profesör
Reaksiyon puanı
526
Hahaha fay hattı :) evet işlemci ve hdd sorun ben Gold dan aldım ellerinde bu kalmış o yüzden bunu aldım yoksa i7 li ve 7200 rpm li bulsadım bende onu alırdım bitek bu vardı ve bide 1490 tl ye aldım bunu sizce fiyat iyimi kötüsü

özelliklere göre iyi paraya almışsınız.