Acer, Asus, Packard bell. Önerilerinizi bekliyorum

canerdemir35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhabalar.

Önümüzdeki günlerde bir leptop almak istiyorum ancak hala bir karar verebilmiş değilim. En son üç model arasında kaldım.

Birincisi acer;
http://www.vatanbilgisayar.com/acer...t240m-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=40251

İkincisi asus;
http://www.vatanbilgisayar.com/asus...0m-dvdrw-wvpre/productdetails.aspx?I_ID=40784

Üçüncüsü packard bell;
http://www.vatanbilgisayar.com/pack...-bt-cam--w7pre/productdetails.aspx?I_ID=40861

Not:Bir sorum daha olucak. DDR2 ile DDR3 arasınca nasıl bir fark var?

Önerilerinizi bekliyorum.

sersev

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Asus Vista olduğu için olmaz.Ama windows 7 olursa iyi bir marka.DDR3 lerin performansları DDR2 lere göre daha yüksek.Ancak fiyetlara nasıl bir katkı tapıyor bilmiyorum.Zaman ilerledikçe herkes DDR3 geçicek.Satıcına danış bakalım o ne cevap vericek.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Acer al derim. PB zaten Acer'ın alt markası... Asus'un da kasaları 2 yıllık kullanımdan sonra çok kötü hale geliyor, çatır çatır çatlıyor. :)

Champion78

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
43
ben asusu tavsiye ederim. verdiğin linklerin özelliklerine de baktım hepsi aynı ancak, asus un hdd si 500 diğerleri 320. ve fiyat olarak da acer den ucuz. ben asus kullanıyorum, 2,5 sene oldu, kasada çatlama falan yok :D sadece klavyenin altındaki marka logoları silindi o kadar :D linklerdeki pb nin aynısını ev arkadaşım aldı, ben tavsiye etmiştim; ama o zamanki tavsiye sebebim fiyatının 1500tl olmasıydı :) kendisi gayet memnun şimdilik (eylülde aldı vatan dan :)). ama yine de oyum asus tan yana. en az donanım sorununa sahip markadır kendisi :D bu arada şimdiden hayırlı olsun :)

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Sana tavsiyem packard bell almada asus veya acer olabilir ama acer bence iyi değil çünkü her kasa göründüğü gibi değil,üzerinde özellik tuşu var ama notenook'ta o özellik yok ve buna benzer bir çok sıkıntı özellikleri iyi ama yinede ben ASUS almanı öneririm ve daha hızlı ve performanslı.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
asus ana üretici ve dünyada 1 numara asusun windows7 olanını al derim, ama toshiba çok iyi bunuda düşün derim ben asus kullanıyorum 14 inç sen 15,6 istiyorsun sanırım, bu toshibaya göz at derim fiyatı bu ara düşmesi gerekir, yeni modeller çıktı.
http://www.teknosa.com/Cultures/tr-...CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

Ana üretici derken? :)

Acer'da Asus'un kendisi ne üretiyorsa, aynen üretiyor, bunu Dell'de yapıyor, HP'de ki dünya sıralaması 1-HP,2-Acer,3-Dell şeklinde. :)

mubeya

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bende packard belli öneririm. 2 seneyi geçti benim laptop ve crysis i bu bilgisayarda oynayabildim (tabi ayarları düşürüp). acer packard belli alalı 1 sene falan oldu ama benim arkadaşa yeni aldık packard bell i,acer dan çok çok farklı. çokta memnun

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Ana üretici derken? :)

Acer'da Asus'un kendisi ne üretiyorsa, aynen üretiyor, bunu Dell'de yapıyor, HP'de ki dünya sıralaması 1-HP,2-Acer,3-Dell şeklinde. :)

Yanılıyorsun...
ASUS gerçek anlamda Notebook ÜRETİCİSİDİR...

Yine SDN deki bir habere göre dünya üzerinde 3 yıl içinde en az arıza yapan marka ASUS en çok arıza yapan marka HP dir...

Benim ASUS 3. yıla yaklaştı kasada ÇATLAK MATLAK YOK...

Arkadaşlarıma hep ASUS tavsiye ettim 10 a yakın arkadaşım ASUS kullanıyor hiç bir şikayet etmedi model yükseltenler yine ASUS tercih etti...

ÇATLAK KASA OLAN Bir arkadaşım var...
O da Notebook u masadan düşürdü... :w00t:

Masadan düşen her notebook ÇATLAR :mrgreen:

Çatlamaya Çatladı ama üzerinden 1 yıldan fazla geçti hala Çatlak Çatlak kullanıyor :D

EN DAYANIKLI DİZÜSTÜ MAKALESİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
aşağı yukarı hepsinin özellikleri aynı. bu durumda benim tavsiyem asustur. packard bell kesinlikle tavsiye etmiyorum. acer olabilir 2. sırada.

OzkNC

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle Asus'u al arkadaşım sistem özelliklerinin dışında dayanıklılığı ve servis kalitesi açısından hiç sıkıntıya uğrama bahsettiğin üç bilgisayarıda vatandaki işimden dolayı denediğim için asus'u tercih etmeni öneririm.

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Asus her zaman.