Acer Aspire 5510 açılmıyor

tolgacel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows XP yüklü bilgisayarı düzenliyor ve gerekli 2-3 program kuruyordum. PC 2-3 saat açık kalmışdı. Son olarak SP3 ü yüklemeye başladım bu esnada pc baya ağırlaşmaya başladı ben sebep olarak program yüklendiği için normaldir diye düşündüm neyse işlem çok uzun sürede bitti ama kasılma devam ediyordu. Pc yi kapatıp açdım düzelmesi umuduyla ama pc açılmadı bile.

Şuanki durum PC yi açınca ekrana hiç yazı gelmiyor tamamen siyah. Açma kapama düğmesi ışığı yanıyor. DVD sürücü çalışıyor. Fan sesi geliyor ama yaklaşık 1 dk sonra ses kesiliyor.

Sorun hakkında bilgisi olan ve yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler.

umutumut1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam.. bilgisayarını BIOS dan boot edip bir önceki SP2 u yüklemen gerekiyor..
Kolay gelsin..

PRaNGA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Laptop larda sp3 çok agır calısır sistem özelliklerine göre tabiki. umut arkadasın dedigi gibi Başlangıcda Bios dan bot edip servis pack2 cd sini takıp tekrar Xp kurman sorununu düzelticektir.

tolgacel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam.. bilgisayarını BIOS dan boot edip bir önceki SP2 u yüklemen gerekiyor..
Kolay gelsin..

Laptop larda sp3 çok agır calısır sistem özelliklerine göre tabiki. umut arkadasın dedigi gibi Başlangıcda Bios dan bot edip servis pack2 cd sini takıp tekrar Xp kurman sorununu düzelticektir.

DVD sürücü çalışıyor ama boot olmuyor ve bios a DEL e basarak girmeye çalışıyorum ama giremiyorum. Ekran karanlık hiçbir değişiklik yok.

gaydurugubbak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaş zaten görüntü gelmiyor demiş, görüntü gelmediği içinde BOOT edemeyecektir.
Sana tavsiyem [görmeden pek bişey diyemiyorum] HDD ve ramleri sök, tekrar tak açmayı dene. Açılma ihtimali yüksektir, ama anakartın ya da ekran kartın ile ilgilide bir problem olabilir.