Acer aspire 5101 bios yardim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CYLON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CYLON

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar selamlar ACER ASPİRE 5101 ANWLMİ notebook BIOS U alındığından beri aynı yeni versiyonları güncellemeleri ACER sitesinde mevcutta bu işin uzmanı ve tecrübeli arkadaşlardan nasıl yapıldığına dair tavsiye ve paylaşım bekliyorum.Şimdiden tüm bilgi ve birikimlerin paylaşan değerli üyelere teşekkür ederim iyi forumlar.:thumbup1:

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Garantisi devam ediyorsa servise götür bence. Artistlik yapıyorlar sonra. Garanti dışı bırakmak için bahane arıyorlar zaten. Garantisi yoksada götür.

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Acer bios güncellemelerini .exe formatında windows altında yapabiliyor.

CYLON

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Garantisi yok çok oldu biteli aslında programı sitesinden indirdim fakat cesaret edip kuramıyorum bir ters durumda sistemin komple göçme ihtimali mümkün değilmi?Peki arkadaşlar kurulum tam anlamıyla yapıldı diyelim bu işlemin ne gibi faydası var teşekkürler

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Isınma problemi varsa onu engelleyebilir.Batarya kullanımını düzenleyebilir.Açılışların stabilliğini düzenler.Fan kontrollerini düzenler.Gibi çoğalır :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
ben her format atacagım zaman önce bıos güncellemesi yaparım.şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım. exe dosyasını çalıştırdıktan sonra pc yeniden başlıyor.eğer uzun süredir yapmadıysan bayagı faydalı olacaktır..

CYLON

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
değerli paylaşımlar için teşekkürler tam niyetlendim güncellicem bilgisayarı açtım herşey temiz masaüstü boş yeniden windows kurulmuş hadi çık işin içinden yani bir nevi resetlenmiş şimdi ne yapıcam hiç anlamadım saygılar