çok sağolun dediklerinizin hepsini yaptım şuanlık düzeip düzelmediğini göremiyorum çünkü pc nin uzun süreli kapalı kaldığı zamanlarda bu durum görülüyor örn: sabah pc yi ilk açtığım zaman eğer olmuşsa size tekradan ulaşırım şimdiden sağolun.Yaşadığınız sorunla ilgili olarak, bilgisayarınızın ağ aygıtının Windows 11 işletim sistemiyle uyumlu olan güncel sürücüsünü edin. Daha sonra Komut İstemi'ni yönetici olarak çalıştırın ve aşağıdaki komutları girin:
- netsh int IP reset a.txt (Komutunu yazıp Enter tuşuna basın. Bazı bölümlerin sıfırlandığını ve karşılığında "tamam" yazdığını kontrol edin.)
- netsh winsock reset (Komutunu yazıp Enter tuşuna basın. Bazı bölümlerin sıfırlandığını ve karşılığında "tamam" yazdığını kontrol edin.)
- netsh winhttp reset proxy (Komutunu yazıp Enter tuşuna basın.)
- netsh advfirewall reset (Komutunu yazıp Enter tuşuna basın.)
- ipconfig /flushdns (Komutunu yazıp Enter tuşuna basın.)
Bilgisayarınızı yeniden başlatarak durumu kontrol edin.
Rica ederimçok sağolun dediklerinizin hepsini yaptım şuanlık düzeip düzelmediğini göremiyorum çünkü pc nin uzun süreli kapalı kaldığı zamanlarda bu durum görülüyor örn: sabah pc yi ilk açtığım zaman eğer olmuşsa size tekradan ulaşırım şimdiden sağolun.
bugün biraz deneyimledim malesef düzelmedi dediklerinizi harfiyen yaptım oysa.Rica ederim![]()