Yardım Acer Aspire 3 yeni aldığım bilgisayarda yeni açıldığı zaman wifi çok geç geliyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan merts70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

merts70

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhabalar benim sorunum yeni aldığım acer aspire 3 ile alakalı bilgisayarı freedos aldım ve içine kendim w11 kurdum ama pc 15sn de açılsa bile wifi bağlantısını 1dk bekliyorum bunun varmı bir çözümü acaba?

barisbiyik

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,061
Yaşadığınız sorunla ilgili olarak, bilgisayarınızın ağ aygıtının Windows 11 işletim sistemiyle uyumlu olan güncel sürücüsünü edin. Daha sonra Komut İstemi'ni yönetici olarak çalıştırın ve aşağıdaki komutları girin:

1. netsh int IP reset a.txt (Komutunu yazıp Enter tuşuna basın. Bazı bölümlerin sıfırlandığını ve karşılığında "tamam" yazdığını kontrol edin.)
  2. netsh winsock reset (Komutunu yazıp Enter tuşuna basın. Bazı bölümlerin sıfırlandığını ve karşılığında "tamam" yazdığını kontrol edin.)
  3. netsh winhttp reset proxy (Komutunu yazıp Enter tuşuna basın.)
  4. netsh advfirewall reset (Komutunu yazıp Enter tuşuna basın.)
  5. ipconfig /flushdns (Komutunu yazıp Enter tuşuna basın.)

Bilgisayarınızı yeniden başlatarak durumu kontrol edin.

merts70

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Yaşadığınız sorunla ilgili olarak, bilgisayarınızın ağ aygıtının Windows 11 işletim sistemiyle uyumlu olan güncel sürücüsünü edin. Daha sonra Komut İstemi'ni yönetici olarak çalıştırın ve aşağıdaki komutları girin:

1. netsh int IP reset a.txt (Komutunu yazıp Enter tuşuna basın. Bazı bölümlerin sıfırlandığını ve karşılığında "tamam" yazdığını kontrol edin.)
  2. netsh winsock reset (Komutunu yazıp Enter tuşuna basın. Bazı bölümlerin sıfırlandığını ve karşılığında "tamam" yazdığını kontrol edin.)
  3. netsh winhttp reset proxy (Komutunu yazıp Enter tuşuna basın.)
  4. netsh advfirewall reset (Komutunu yazıp Enter tuşuna basın.)
  5. ipconfig /flushdns (Komutunu yazıp Enter tuşuna basın.)

Bilgisayarınızı yeniden başlatarak durumu kontrol edin.
çok sağolun dediklerinizin hepsini yaptım şuanlık düzeip düzelmediğini göremiyorum çünkü pc nin uzun süreli kapalı kaldığı zamanlarda bu durum görülüyor örn: sabah pc yi ilk açtığım zaman eğer olmuşsa size tekradan ulaşırım şimdiden sağolun.

barisbiyik

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,061
çok sağolun dediklerinizin hepsini yaptım şuanlık düzeip düzelmediğini göremiyorum çünkü pc nin uzun süreli kapalı kaldığı zamanlarda bu durum görülüyor örn: sabah pc yi ilk açtığım zaman eğer olmuşsa size tekradan ulaşırım şimdiden sağolun.
Rica ederim :)