Acer 5740g elektrik sorunu

Ja.McFly

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Hepinize selamlar. Normal bir şekilde laptobu kullanırken elektrikler kesildi ben de fişten çıkardım. Elektrik geldiğinde ise açılmamaya başladı. Power ışıkları yanıyor ama açma düğmesine bastığımda laptop tepki vermiyor. Bir kaç saniye basılı tuttuğumda ise bu sefer led ışıkları da sönüyor. Sadece pilde ve pil olmadan denedim sonuç yine aynı. Adaptör sağlam başka laptopta çalışıyor. Devreler kötü yandı heralde, servise vermeden önce buraya bi sorim dedim.Laptobun içini açma imkanım var.

breakdancewar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
servise ver.

hâlâ garantisi var mı? yoksa pahalıya patlar haberin olsun..

breakdancewar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Travel mate 5740 senin modelden var elimde ama anakartı kırık olduğundan bekliyor depoda. eğer parça lazım olursa benle irtibata geç elimden çıkarmaya çalışıyorum..

Ja.McFly

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Travel mate 5740 senin modelden var elimde ama anakartı kırık olduğundan bekliyor depoda. eğer parça lazım olursa benle irtibata geç elimden çıkarmaya çalışıyorum..

Travelmate değil heralde bu. Aspire serisinden.

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
bataryasız kullanıyorsan anakart besleme devresi mort olmuştur... geçmiş olsun...

Ja.McFly

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bataryasız kullanıyorsan anakart besleme devresi mort olmuştur... geçmiş olsun...

Pili aldığımdan beri hiç çıkarmadım da, bu besleme devresi dediğin değiştirilebilir bir parçamı yoksa tümleşik mi?