Access Recovery Tools Önerisi

aderanc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar babamın hasta kayıtlarını tuttuğu MS Access programının database'i bozuldu. İnternette saatlerdir arıyorum bir tane ücretsiz ya da full sürüm bir database onarıcı program bulamadım. Beyler 17MB boyutunda bir veritabanı. İçinde tüm borçluların kayıtları var ve ulaşamıyoruz. Lütfen yardım edin :( :( Bir yazılım önerin ya da özelden direk link atın ne olursunuz :(

aderanc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dostum bunu biliyorum da bu sadece veritabanını tablolar halinde gösteriyor ki yüzlerce kayıt var herbirini teker teker garip kutucuklar içinde görmek çok zor oluyor. kaydetmiyor da. full sürümünü bulabilseydim çok güzel olacaktı ama işte. yine de teşekkür ederim.

aderanc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hacı bunlar da demo olduğu için işime yaramıyor. key aradım şimdi bulamadım da :(

edwards142

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Access veritabanı kayıtlarının bir şekilde bozulduğu çeşitli durumlar vardır. Ancak hepsinden önemlisi, onları doğru şekilde düzeltmek ve böylece hiçbir veri kaybı yaşanmayacak. Peki, bu blogda belirtilen aşağıdaki düzeltmeleri deneyerek, babanızın hasta veritabanına erişim veritabanında tutulan kayıtlarını kolayca geri alabilirsiniz.

Ne bekliyorsunuz, düzeltmeleri gözden geçirin:

http://www.accessrepairnrecovery.com/blog/fix-access-error-3021-no-current-record