Access Point Tercihi

utkutoptas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Modemle laptopu kullanacağım oda arasında 5 duvar ve yaklaşık olarak 20-25 metre var. Evimde modeme en yakın noktadayken (3 duvar, 10-12 metre uzağında) 2-3 çubuk sinyal alabiliyorum. Modemle aynı hizadayım, aşağı veya yukarı katımda değil. Modemin markası: ZyXEL P-660W-T1 v3_IPv6

Sizce hangi Access Point'i tercih etmeliyim ve nereye yerleştirmeliyim? Ya da, bu iş için Access Point'ten daha mantıklı bir ürün/yöntem var mıdır? Şimdiden teşekkürler. (Wireless'la bağlanmak istiyorum çünkü hem kabloyla uğraşmak istemiyorum hem de telefon, tablet vs. ile de bağlanabilmek istiyorum.)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Access point-repeater özellikli bir şey alırsanız daha güzel olur. Aynı yayını tekrar ettiği için başka bir ağa bağlanma derdiniz olmaz airties ın modellerine bakabilirsiz bn 150mt olanını kullanıyorum 4310modeli yetmez diosanız 300mt olan modelleride var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Başka önerisi olan var mı? Bu konuda hiçbir şey bilmediğim için hangi ürünü tercih etme konusunda hiçbir fikrim yok. Modemin 20 metre, 5 duvar uzağındayken 4-5 çubuk sinyal alabilmek istiyorum.

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
sana en iyi ürünü söyleyebilirm benim kullandığım şuan burdan yazıyorum ama benimki istemci modunda çalışıyor hem televizyon hem pc bağlı internet hızı 15 mbps 18 pingle bağlanıyom 4 duvar öteye 1 gram kopma yaşamıyo sinyal yüzde 65 ap bu zyxel nbg416n kesinlikle kesinlikle öneriyorum pişman olmucağını temin ederim!ama fiyatı biraz tuzlu 100 tl mi neydi :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
sana en iyi ürünü söyleyebilirm benim kullandığım şuan burdan yazıyorum ama benimki istemci modunda çalışıyor hem televizyon hem pc bağlı internet hızı 15 mbps 18 pingle bağlanıyom 4 duvar öteye 1 gram kopma yaşamıyo sinyal yüzde 65 ap bu zyxel nbg416n kesinlikle kesinlikle öneriyorum pişman olmucağını temin ederim!ama fiyatı biraz tuzlu 100 tl mi neydi :D

bu tuzluysa?
bu kazık:
1180.jpg

http://www.antifiyat.com/urundetay.php?Ref_Urun=634&ref=akakce&v=1.81

S

SDN Okuru

SDN Okuru
istemci modu ne oluyor? access point özelliğiyle de aynı kaliteyi verir mi? ben kablosuz alıp kablosuz dağıtmasını istiyorum.

utkutoptas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
istemci modu ne oluyor? access point olarak da aynı kaliteyi verir mi? ben kablosuz alıp kablosuz dağıtmak istiyorum.

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
istemci modu ne oluyor? access point özelliğiyle de aynı kaliteyi verir mi? ben kablosuz alıp kablosuz dağıtmasını istiyorum.
istemci modu interneti kablosuz olarak çekiyo yani listeden modemi seçip bağlanıyon giriyon internete bak böyle :
ekgmW7.png

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yalnız tekrarlayıcı modunda kullanırsan sinyal kayıpları yaşayabilirsin bu her cihazda böyle ama ben kabloyla bağlanıyom onuda belirteyim