Access point tavsiyeniz

oguzhan432

Asistan
Reaksiyon puanı
4

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Netmaster WDS-300N 802.11n Ap-router 300 Mbps olanını kullanıyorum hiç sorun yaşamadım öneririm..

Uso!

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Bu kadar para ne diye? :D Geçenlerde kablosuz çekmek için USB WiFi aldım, 10-12 metre mesafe var arada.Ayrıca 3 duvar, 2 kapı.%60 çekiyor, ayrıca kendi özelliğiyce Access Point görevi de görebiliyor.10 ya da 15TL'ye almıştım sanırım.

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Sorun yaşamamak istiyorsan Airties tavsiye ederim.

DaGBoY1996

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardes benim pc point i yuklerken hata veri yor sence neden

Reaksiyon puanı
189
ZyXEL marka bir ürün almanı öneririm. Ayrıca anteni gömülü olan modellere bakma hiç. Anteni değiştirilebilen bir şey olsun ki sinyal güçlüğü yaşarsan anteni değiştirerek sorununu aşabilesin...

oguzhan432

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bu kadar para ne diye? :D Geçenlerde kablosuz çekmek için USB WiFi aldım, 10-12 metre mesafe var arada.Ayrıca 3 duvar, 2 kapı.%60 çekiyor, ayrıca kendi özelliğiyce Access Point görevi de görebiliyor.10 ya da 15TL'ye almıştım sanırım.

o zaman bir pc devamlı açık kalması gerekecek:-)

oguzhan432

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ya bende bi şeyi araştırmadan alamama hastalığı var inanın bi şey alıcaksam 1 ay araştırıyorum nerdeyse:-)

Airties herzaman daha kaliteli bi ürün mesele airties modeme bağlanıpta 2-3 çubuk hiç göremedim hep full eçkiyo hemde 2 alt kattaki daireden düşünün işte airties aslında kaliteli servis ağı vs ile tercih edilebilcekbi ürün ama gel geleim aynı özellikleri taşıyan iki cihaz arasında 100 lira oynuyo.Benim zaten hepsiburada 30 liralık hediye çekim var bendende en fazla 50 lira çıkar yani üst limit 80 lira:-)

---------- Post added at 10:53 ---------- Previous post was at 10:17 ----------

http://www.hepsiburada.com/Liste/zy...Details.aspx?productId=bd97058&categoryId=410

bu ürünü daha çok beğendim.Galiba daha güzel.En çokta ayarlanabilen wirelessını beğendim mesela gece 1 den sonra wirelessı kapatıyor ve ben eve geldiğim saat olan 6 da wireless yeniden açıyor böylece radyosyan ve elektrik karı olur hem:-)

Şahsen ben wifi den korkan biriyim içine resmen elektron giriyo ve bi kısmı soğuruluyo.Vüdumuzdan daha iyi bir elektron soğuran başka bir şey yok.Çünkü hr türlü element vücüdumuzda var.

oguzhan432

Asistan
Reaksiyon puanı
4
aynen bende ona karar verdim 100 liraya buldum izmitte hepsiburada 110 küsür +kargo + bekleme

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
ya bende bi şeyi araştırmadan alamama hastalığı var inanın bi şey alıcaksam 1 ay araştırıyorum nerdeyse:-)

Airties herzaman daha kaliteli bi ürün mesele airties modeme bağlanıpta 2-3 çubuk hiç göremedim hep full eçkiyo hemde 2 alt kattaki daireden düşünün işte airties aslında kaliteli servis ağı vs ile tercih edilebilcekbi ürün ama gel geleim aynı özellikleri taşıyan iki cihaz arasında 100 lira oynuyo.Benim zaten hepsiburada 30 liralık hediye çekim var bendende en fazla 50 lira çıkar yani üst limit 80 lira:-)

---------- Post added at 10:53 ---------- Previous post was at 10:17 ----------

http://www.hepsiburada.com/Liste/zy...Details.aspx?productId=bd97058&categoryId=410

bu ürünü daha çok beğendim.Galiba daha güzel.En çokta ayarlanabilen wirelessını beğendim mesela gece 1 den sonra wirelessı kapatıyor ve ben eve geldiğim saat olan 6 da wireless yeniden açıyor böylece radyosyan ve elektrik karı olur hem:-)

Şahsen ben wifi den korkan biriyim içine resmen elektron giriyo ve bi kısmı soğuruluyo.Vüdumuzdan daha iyi bir elektron soğuran başka bir şey yok.Çünkü hr türlü element vücüdumuzda var.

o zaman sen cep telefonu kullanmıyorsundur. çünkü cep telefonunun radyasyonu wi-fi ya göre çok daha fazla..
ayrıca dünyamız ve vücudumuz, uzayda meydana gelen süpernova patlamaları nedeyli sürekli olarak atom altı parçacık bombardımanına maruz kalmakta, bilgin olsun istedim..

oguzhan432

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Mecburen kullanıyorum herkes kullanıyo.Fakat yattığım odada kafamın diminde bi modem olsun istemem 12 den sonra kapansın böylece ders programı düzenim olur 8-12 arası açılmasını istiyorum geri kalan zamanlarda hep kapalı olsun o özelliği yüzünden zyxel istiyorum