Arkadaşlar merhaba.Evimde Airties RT-102 model bir kablolu modem bulunmakta.Gittim kendime bir Edimax EW-7228Apn aldım.Daha önce kendim kurmaya çalıştım ama beceremedim.Şimdi modemi resetledim her şeyi sıfırladım ve yeniden deneyeceğim.Kısaca cihazların bilgilerinden bahsedeyim Airties RT-102 standart bir kablolu modem.Kasaya mavi bir kabloyla bağlı.Ap nin arka kısmında beş tane giriş bulunuyor.Kutusununiçinden mavi kabloyla aynı işlevi gören bir kablo çıktı.Daha önce o kablonun bir ucunu Airties e bir ucunu Ap ye bağlamıştım.O mavi kablonun Airties ten çıkan ucunuda Ap nin ikinci bölümüne takmıştım ve kurulum yapmıştım.Pc den internete girebiliyordum ancak telefondan sinyal alınsada internete giremiyordum.Bu sefer hatayla filan uğraşabilecek durumda değilim kurulumu en doğruşekilde yapıp bağlanmak istiyorum.ALLAH rızası için bu işten anlayan birisi kurulumu anlatabilirse çok makbule geçer.İnternetten sitesinden kurulumuna filan baktım ama ingilizcem orta seviyeoldugu için pek anlayamadım.Yardımlarınızı bekliyorum.iyi forumlar..