Access ile basit bir verit tabanı yapma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Haçlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Haçlı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bana Accees ile kütüphane vb gibi basit bir veritabanı yapabilecek olan var mı

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
veritabanı yapmasında ne var ki
tabloların ve sütunların adlarını yazcan sadece
@sefo ekmeğine mani olmuyorum dimi :D

32.sefo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
tabloların ve sütunların adlarını yazcan sadece
o kadar basit değil.. İlişkileri düzenlemek, alan tiplerini mantıklı atamak, veri kaybını engellemek, sorgular yaratmak ve windows arayüzüyle kontrol edilebilecek şekilde alan isimlerini tasarlamak gerekli. Ama istersen-iz 2 tabloluk bi veritabanı da yaratabilirim..

Haçlı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o kadar basit değil.. İlişkileri düzenlemek, alan tiplerini mantıklı atamak, veri kaybını engellemek, sorgular yaratmak ve windows arayüzüyle kontrol edilebilecek şekilde alan isimlerini tasarlamak gerekli. Ama istersen-iz 2 tabloluk bi veritabanı da yaratabilirim..

arkadaşım ne veritabanı yapacaksın mesela öyle ilişkilere falan girilmeyecek tablolardan,formlardan,sorgulardan ve raporlardan oluşacak basit birşey olacak lütfen yapabilir misin

Haçlı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar lütfen yardım edin basit bişey ama giriş falan olmıcak ben tabloları formları sorguları raporları görebilecem lütfen

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
bende hazır birkaç örnek var, istersen verebilirim. Mail adresini gönder. icabına bakalım.

CebraiL STARK

Asistan
Reaksiyon puanı
1

çok cafcaflı anlatmışın be benimde isteyesim geldi :p ama reklam gibi olmasın buna benzer bi projeyi chip ve byte forumlarında paylaşmıştım bi ordan bakarsan bulabilirsin :mrgreen: