Access dosyasını .exe yapma

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
slm arkadaşlar acaba aranızda aşağıdaki işlemi nasıl yapacagımı bilen varmı?:innocent:

elimde access la hazırlanmıs bir veritabanı var içinde bir kaçtane tablo, sorgu ve form olan. :sorcerer:
ben bu veritabanına baskalarının veri girmesini istiyorum ama sagı solu kurcalamasınlar istiyorum.:ph34r: sadece veri girsinler efendi efendi otursunlar :donatello::D
o yüzden bunu .exe dosyası gibi birsey etmek istiyorum
acaba bunu nasıl yapabilirim?:smartass:

kimse bilmiyormu arkadaşlar?*

32.sefo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
emu abi bu istediğini aylar önce yaptım ben. Eğer istersen programı tekrar derleyip atayım sana =)

caterpillarman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
32. sefo

32.sefo birader (ilk mesaj hata ile oldu) bende hazırladığım bir access dosyasını vb ye çevirmek istiyorum fakat bir türlü gerekli programları bulamıyorum. Sen yapabildiğini söylemişsin. Bunun yolunu bizimle de paylaşabilirmisin. Eğer bunu anlatan bir doküman falan varsa mail adresime atabilirsin. Teşekkürler.

Edit aniLsaka : Arkadaşım başkasını eleştiriyorsun ama seninde ondan kalır yanın yok. Arka Arkaya mesaj atmak yasak.

32.sefo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
32. sefo

32.sefo birader (ilk mesaj hata ile oldu) bende hazırladığım bir access dosyasını vb ye çevirmek istiyorum fakat bir türlü gerekli programları bulamıyorum. Sen yapabildiğini söylemişsin. Bunun yolunu bizimle de paylaşabilirmisin. Eğer bunu anlatan bir doküman falan varsa mail adresime atabilirsin. Teşekkürler.

Edit aniLsaka : Arkadaşım başkasını eleştiriyorsun ama seninde ondan kalır yanın yok. Arka Arkaya mesaj atmak yasak.

bunu yapabilmek için vb.net veya c# gibi bir dil bilmen lazım =) başka yolu varmı bilmiyorum:D ben kendim yazıyorum programı :sweatdrop:

cheerful

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birisi bu çeviren programı yapsa zengin olur mu acaba?
ne ızdırap bu durum yaa

cheerful

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nasıl bir veritabanı programı istiyorsun? sen isteklerini- nasıl birsy olacagını soyle Ben yapabilirm belki..

tesekkur ederim , ben genel olarak soylemiştim
bildim bilesi access ile yapılan veritabanını otomatik .exe li hale çeviren program yok varsa da ben bilmiyorum
birimiz bu programı yapsa demek istemiştim

ama çok tesekkur ederim :) ihtiyac olursa mutlaka:)

bigsie

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar elimde hazırlanmış bir tane access dosyası var. ancak bunun çıktısını aldığımda istemediğim bir satır var. ve bu sorunu nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. yardımcı olabilir misiniz? şimdiden teşekkür ederim..