Acces Point kablolu paylaşma

saglam318

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle merhabalar, ben TP-Link TL-WA801ND model bir acces point almayi dusunuyorum ama sinyali kablosuz alip masaustu bilgisayarima kablolu aktarmak ayni zamanda da kablosuz dagitmasini istiyorum bu mümkünmüdür acil yardim lazim..

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Evet yapa bilirsiniz modeminizin repeater desteği olmasi gerek ben modeme baktım repeater desteği var modemi prize takın sonra adsl kabloyu bilgisayarınıza hemde modeme takın taraıyıcınıza modemin ip ini girerek arayuzu acın sonra repeater modunu etkinleştirin ordan baglanmak istediğiniz agı secin sonra da sifresini girin modeme uygun ip yi verdikten sonra interneti kullanmaya baslaya bilirsiniz bı sıkınıt olursa yine yardımcı olurum burdan yaza bilirsiniz kolay gelsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yardiminiz icin tesekkur ederim sorum olursa tekrar donucem size

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kesin eminsiniz dimi ap cihazina kablosuz baglayip kablolu olarak bilgisayara baglayabiliriz. Emin olmak istedim cunku bi kac yerde olumsuz seyler okudumda

TP-Link Türkiye

Temsilci
Temsilci
Reaksiyon puanı
102
Sayın saglam318,

İstemiş olduğunuz kurulum Client modu'dur ya da Repeater modunda da kurulum yapabilirsiniz.

http://www.kolaykurulum.net/video23 linkinde yer alan videolardan client modu kurulumunu izleyerek kurulum gerçekleştirebilirsiniz.

Ya da repeater modu kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz.

Saygılarımızla,
banner_tr.jpg

saglam318

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnşallah kablolu olur çünkü masaustu pc icin ayriyeten alici cihaz almak istemiyorum.

saglam318

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben cihaz kurulumunu yaptim ancak kablolu baglanti yaptigimda baglanti simgesinde unlem isareti oluyo ve internet erisimi yok ne yapmaliyim cihazda sorun yok arkadasin evde denedik benim bilgisayara baglandi ama eve gelip denedigimde olmadi

TP-Link Türkiye

Temsilci
Temsilci
Reaksiyon puanı
102
Sayın saglam318,

Cihazı hangi modda kurdunuz ?

Saygılarımızla,
nlnzix.jpg

saglam318

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorun cozuldumu peki suan netiniz varmı ?

maalesef cozulmedi bugun cihazi yenisiyle degistirdim denedim yine olmadi yarin gidip iade edip cihazin degerinde alisveris yapcam wifi alicisi falan almayi dusunuyorum yapcak bisi kalmadi

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
maalesef cozulmedi bugun cihazi yenisiyle degistirdim denedim yine olmadi yarin gidip iade edip cihazin degerinde alisveris yapcam wifi alicisi falan almayi dusunuyorum yapcak bisi kalmadi
videolardaki gibi yaptınızmı kurulumu nerede hata verdi tam olarak baglanti olması gerekiyor cunki

TP-Link Türkiye

Temsilci
Temsilci
Reaksiyon puanı
102
Sayın saglam318,

Kurulum videolarında ki anlatıma göre uyguladığınız takdirde hala çözüm olmadıysa ayarlarında ya da cihazın yazılımında bir problem olabilir dilerseniz özel mesaj olarak bizlere iletişim bilgilerinizi iletebilirseniz, teknik servis uzmanlarımız sizlere dönüş sağlayıp kontrol edebilirler.

Saygılarımızla,
206.jpg

saglam318

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sayın saglam318,

Kurulum videolarında ki anlatıma göre uyguladığınız takdirde hala çözüm olmadıysa ayarlarında ya da cihazın yazılımında bir problem olabilir dilerseniz özel mesaj olarak bizlere iletişim bilgilerinizi iletebilirseniz, teknik servis uzmanlarımız sizlere dönüş sağlayıp kontrol edebilirler.

Saygılarımızla,
206.jpg

Zaten cihazin yaziliminda arayuzunde bi farklilik farkettim mesela sinyal gucunu gosterirken diş diş gostermesi gerekirken atiyorum 35 dB olarak gosteriyo bu degisikliklerden bitanesi mesela fakat cihazi yenisiyle degistirmeme ragmen hala bi farklilik olmadi iade edip alici almayi dusunuyorum