Acaba pot mu kırdım?

intel1111

Asistan
Reaksiyon puanı
4
arkadaşlar merhaba

ben gittiğim kurstaki öğretmenime sırılsıklam aşığım

neyse efendim günlerden birgün hocanın olağanüstü şartlarda özel gözde öğrencisi var (öyleki 2 saat oturup lak lak edebiliyor zaten birazdan belirteceğim davranışımın bir diğer sebebide bu olayın kıskaçlığı)

neyse hocanın o çok özel öğrencisi ile lawrence of arabia metrajı uzunluğunda sohbeti bitti tam yanımdan geçerken hocam günaydın dedim (ki sabah bütün sınıfa günaydın demiştim), hocam: abuzittin sabah günaydınlaşmıştık dedi (evet adım abuzittin çok komik :) )

ben kesin ve net bir ifade ile: hatırlamıyorum dedim (yalandan çarpılma diye bir şey olmadığını o gün öğrendim)

hoca şaşkınlıkla abuzittin anca diyelebildi hatta adımı tam söyleyemedi, şaşkınla söylemesi yarım kaldı

sonra benimle sohbet etmeye başladı ancak ben çok kızgındım günaydın ve hastalığı için geçmiş olsunla sohbeti bitirdim

gerçi sınıfta öğretmenime karşı olan duygularımı bilmeyen yok ama acaba potmu kırdım? (insan ilişkilerinden hiç anlamam, öyleki 38 yaşındayım daha insanları çözemedim)

öğretmenime böyle söyleyerek ne demiş oldum?

not: hoca veya sınıftaki biri okuyabilir paranoyasından isim değiştirilmiştir

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Anlamadim. Hoca neden sasirdi ki? Sirf hatirlamiyorum dedin diye

intel1111

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Anlamadim. Hoca neden sasirdi ki? Sirf hatirlamiyorum dedin diye

evet bu beni de şaşırttı bende pot kırdığım gibi izlenim oluşmasına sebep oldu zaten konuyu açmamın sebebi

daha detaylı yazmam gerekirse; "abuzittin sen ne diyorsun" dercesine tatlı bir şaşkınlıkla ağzından döküldü adım....

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Öğretmene aşık olmak nedir? Bunu aklından çıkarman lazım. Rezalet bir durum bana göre

intel1111

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Öğretmene aşık olmak nedir? Bunu aklından çıkarman lazım. Rezalet bir durum bana göre

haklısınız ancak kalbe söz geçmiyor ve ben 38 yaşındayım öğretmenim ise 42 yaşında.

ortaokul öğrencisinin öğretmenine aşık olması gibi bir durum yok ortada

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
enteresan durum en diyecegimi bilmiyorum :D ama sanmıyorum pot kırmamışındır... :)

intel1111

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Dediğim gibi oldukça şaşkınlıkla tepki verince bende böyle izlenim oluştu :) (ki duygularını belli etmeyen son derece otoriter biridir)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım 38 yaşına kadar öğrenemediysen bu işlerin bu forumlarda tartışılmayacağını, bu yaştan sonra biz sana hiç öğretemeyiz. seni tanımayız etmeyiz, öğretmenini hiç tanımayız. Allah aşkına dahası bu forum ergen dolu, bunlardan mı akıl alacaksınız? Ha benim aklım var ben kimden akıl alacağımı bilirim derseniz, o zaman forumda niye böyle başlık açarsınız.

taurus160

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba

ben gittiğim kurstaki öğretmenime sırılsıklam aşığım

daha çok gencim ama bencebence sınıf biliyosa hocadabiliyodr bide muhabbete girdiyseniz o kadar şaşırması anlamsız yani oda sana karşı hissettiği birşeyolabilir