abruzzii
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Mesai saati bitiminden sonra gördüm ki az ilerki caddede bir ağaç kesimine tanık oldum, bu ağaç eski oldugu için sanırım kesiliyordu yani kurumuş bir agaç, neyse azcık izleyip eve öyle gideyim dedim, çünkü işi yapan 70 yaşlarında bir amca
dedim bu kesin ya ağaçtan düşer yada ağaç bunun üstüne düşer, keza ki amcamız işinin ehl-i idi
Neyse az zaman buz zaman derken ana gövde dallarını kesmeye başladı, bende muhabbet olsun diye yanına yaklaştım ağacın, dedim dedee kolay gelsin napıyorsun orada, demez mi bana, gökyüzüne merdiven dayadım uzaya cıkıyorum
espri anlayısında cem yılmaz g ibi, haa dedim en sona
sonra bu ana gövde dallarını kesmeye başladı aman dikkat et dedim, bak gelen giden var, bari iki kişi koysaydın suralara gelenlere gidenlere dikkat ederdi diye, sen benim işime karısma ben yılların keresteciyim mevzusu oldu
iyi sen bilirsin dedim, aha da benden uyarması, zaten karnım aç dedim ben kaçıyorum ne halin varsa gör dedim dedeye, şakasına karısık
Aracıma binmeye kalmadan kestiği ana büyük dalın park halindeki araça düştüğünü gördüm, çatur çutur sesler, tabi abruzzi koşar adım, dedim ya amca düştü, yada birşey oldu, allahtan ölü yada yaralı yok
kesilen göde dal agaça düşmüş, maddi hazar çok, ama dede kıpkırmızı, dedim dede ne hal, bak gitti güzelim C4, yanlış rüzgar hesabı, ee ne derler çok bilen çok düşermiş hesabı
Ödesin arabanın tamiratınıda aklı başına gelsin dedenin