Az önce eve gelmeden bilordaya takılayım dedim, neyse oynadık filan, ıstıka yanlıslıkla cocugun kafasına carptı, daha genc, daha bebe yaşı, neyse baktı bana bişi diyemedi, ama ben devam oynamaya, sonra oynarken masanın altında parlak birşey gödüm,megersem madeni paraymıs,bunu aldım sansa bak dedim, 1ytl,çay parası cıktı dıyerekten caycıya attım yakala sunu bana cay demeye kalmadan az oncekı elamanın kafa küt diye carpmaz mı
dedi bunu kim attı lan, dedim ben attım birşey mi vardı? Bu yine baktı baktı, ben yine oynamaya devam ettim, aradan 10 dakika filan geçti işte, arkadaş beni sinirlendirdi, hile yaptı 3 top oynarken, ben aldım ıstıka parlatma taşını ona fırlattım şakasına vede gülerek insan gibi oyna cinsinden
allahın işi ya bu taş yine bu elemana geldi, dedim içinden bu sefer kesin olay olur
abi ya dedi sen bana taktınmı? Habire birşeyler sallıyorsun vs.. yooo dedim, tamamen kul hatası
ayak altında dolasma dedim, oyle dıyınce ondan yasca buyuk olan sazan atladı hemen, sen hareketlerıne dıkkat edersen bu da ayak altında dolasmaz gıbısınde. avukatısımın, evet itirizanmı var dedi, var dedim, koşarak en specıal menum olan ucan kafayı gömdüm buna, ortalık ceyeran oldu, giren girene, ben oradan sodamı içtim, uzaklaştım, en son baktıgımda halen kavga ediyorları, kafacı yine kardı karıstırdı ortalıgı, iyimi