9 Mayıs 2010 #1 E evowinds Dekan Katılım 2 Kasım 2008 Mesajlar 9,100 Reaksiyon puanı 174 Puanları 243 Selamlar; Şu an farkettim yani forum da çalışma bittikten sonra. Aboneliklerim uçmuş. Acaba bilerek mi yapıldı yoksa yanlışlıkla mı oldu? Bu konuda malumatı olanlar paylaşırsa sevinirim...
Selamlar; Şu an farkettim yani forum da çalışma bittikten sonra. Aboneliklerim uçmuş. Acaba bilerek mi yapıldı yoksa yanlışlıkla mı oldu? Bu konuda malumatı olanlar paylaşırsa sevinirim...
9 Mayıs 2010 #2 ersin Asistan Katılım 28 Aralık 2009 Mesajlar 236 Reaksiyon puanı 33 Puanları 0 evowinds dedi ki: Selamlar; Şu an farkettim yani forum da çalışma bittikten sonra. Aboneliklerim uçmuş. Acaba bilerek mi yapıldı yoksa yanlışlıkla mı oldu? Bu konuda malumatı olanlar paylaşırsa sevinirim... Genişletmek için tıkla ... Bu özellik geçici bir süre ile devredışı bırakıldı, gerekli düzenleme yapıldıktan sonra tekrar aktif edilecek ve kullanımınıza sunulacaktır.
evowinds dedi ki: Selamlar; Şu an farkettim yani forum da çalışma bittikten sonra. Aboneliklerim uçmuş. Acaba bilerek mi yapıldı yoksa yanlışlıkla mı oldu? Bu konuda malumatı olanlar paylaşırsa sevinirim... Genişletmek için tıkla ... Bu özellik geçici bir süre ile devredışı bırakıldı, gerekli düzenleme yapıldıktan sonra tekrar aktif edilecek ve kullanımınıza sunulacaktır.
9 Mayıs 2010 Konuyu başlatan #3 E evowinds Dekan Katılım 2 Kasım 2008 Mesajlar 9,100 Reaksiyon puanı 174 Puanları 243 Teşekkürler...
9 Mayıs 2010 #4 TazzzY Dekan Emektar Müdavim Katılım 12 Kasım 2008 Mesajlar 7,353 Reaksiyon puanı 275 Puanları 263 İyi oldu ya benim abonelikler toptan silindi baya vardı