Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
ABD'li şef ve yazar Anthony Bourdain 61 yaşında hayatını kaybetti. "Gastronomi dünyasının kötü çocuğu" olarak bilinen ünlü şef Anthony Bourdain'ın intihar ettiği ihtimali üzerinde duruluyor... ABD Başkanı Barack Obama ile Vietnam'da yediği yemekle çok konuşulan Bourdain, İstanbul'da dürüm ve ıslak hamburger Mardin'de ise kaburga dolması lezzetlerini tatmış ve tanıtmıştı.


  • E-MMRIaaQUGkV6mPP3y0iw

    Emmy ödüllü ABD'li şef yazar ve 'Parts Unknown' programının sunucusu Anthony Bourdain 61 yaşında hayatını kaybetti.


  • 1YcHLvkyx0GeV_xK0eicdA

    Anthony Bourdain, 'Parts Unknown' programını bir bölümü için Paris'te bulunduğu esnada yakın arkadaşı olarak bilienen Fransız şef Eric Ripert tarafından otel odasında ölü bulunduğu açıklandı.


  • QiT7wlUqYEOG_EKJktUUWg

    Etnik mutfaklar üzerine de uzmanlığı olan ünlü şef Türkiye’ye de defalarca gelmişti.



  • SZnoMnoiekKyp35I5yNnWQ

    'Lezzet ustası' olarak tanınan ünlü şef yemeğe olan düşkünlüğü genç yaşta ailesi ile Fransa'da yaptığı bir gezi ile başladı.

    Baba tarafı kökenleri Katolik, anne tarafı Yahudi olan bir ailede büyüdü. Din inancının olmadığına karar verdi. Kökenleri Avrupa'ya, Fransa kıyılarına dayanıyordu, dolayısıyla hayatı boyunca hep Avrupa'da keşif yapmak istedi. Yemeğe olan aşkını ilk kez küçükken Fransa'da geçirdikleri bir aile tatilinde, istiridye yediğinde keşfetti.


  • WPGYC6BHTEKSzyZwlejEfg

    1970'lerde kolejde okuduğu senelerde restaurantlarda çalışmaya başladı Culinary Institute of America'dan mezun oldu ve New York'da son derece prestijli restaurantları yönetti. 2000'li yılların başında, Times'da en çok satanlar listesine girecek olan, ilk yemek kitabını yazdı.


  • xE5g1mqBS0GhLuuzN2XWQg

    Kitchen Confidential: Adventures in the Culinary Underbelly, The New Yorker'da "Bu Kitabı Okumadan Yemek Yemeyin" sloganıyla tanıtıldı. Food Network'den gelen teklifi değerlendirip televizyon programı yapmaya başladı.


  • f04VhN88jUCYA0qDCsbrJA

    Hem gezi, hem yemek konulu şovunu Travel Channel'a taşıdı. 2011'de The Layover isimli yeni bir seriye başladı.


  • qjKwRUMUEkeJhDjYDmD6Kg

    Her bölümde yeni bir şehri keşfettiği programda, her şehirde 1 ya da 2 gün konaklayarak 10 bölüm programı sürdürdü.


  • df2hfbZpo0aQVDLXC82uyA

    2012'de CNN'e geçerek, Anthony Bourdain: Parts Unknown'u yayınladı. Şov bünyesinde Amerika'dan çok Avrupa'nın kıyı şehirlerinin mutfak kültürlerine odaklandı.


  • YpOexzGLqUiTczFcWTiszg

    Kullandığı 'agresif' dilden ve 'cinsel' içerikli göndermelerinden dolayı adı "gastronomi dünyasının kötü çocuğu"na çıktı.


  • Xt-LVkl0RUOKM-U66tJK-g

    Hayatında yediği en kötü yemekleri; nugget, yıkanmamış yaban domuzu rektumu ve fermente edilmiş köpek balığı olarak açıklar.


  • Hhojyg0PSkOm44CSaVRq-w

    Amerikalıların haddinden fazla et yediğini savundu.


  • p2hWVmVCQ0y0eGyLTpu1Sg

    Veganlara her zaman saygı duyduğunu belirttir ama onların da dünya üzerinde yaşayan diğer tüm köy insanlarına ve üretimcilere saygısızlık ettiklerini savunur.


  • roF1wRUktUKP1n3OcGGCbg

    No Reservations'ın İstanbul bölümünde kebapları, işkembeyi ve ıslak hamburgeri affetmemiştir


  • QUPGLSwb_ku893pF0SDBxA

    Dünyaca ünlü gurme Mardin'de en beğendiği yemek olan kaburga dolmasının bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaşmıştı.


  • ZfHm-tZJ9EeldvGjV5A9hQ

    Anthony Bourdain 2016'da ABD Başkanı Barack Obama ile Vietnam'da yediği yemekle uzun süre konuşulmuştu.


  • qH6kH-nng02Ihx4izwN7OQ

    Ünlü İtalyan yönetmen ve aktris Asia Argento ile birlikte olan Bourdain, Argento ile programının geçtiğimiz yılki İtalya çekimlerinde tanışmıştı.


  • FHvnsyFN9Eu0wMx8Ub8Y1g

    Asia Argento, ünlü Hollywood yapımcısı Harvey Weinstein'in tecavüzüne uğradığını açıklamış ve #MeToo hareketinin başlamasına vesile olmuştu.

Kaynak NTV
 

K /\ /\ N

Müdavim
Katılım
26 Şubat 2013
Mesajlar
2,147
Reaksiyon puanı
83
Puanları
48
Yaş
26
Biraz resim, font ve büyüklükleri doğru ayarladığın zaman moderatör adaylığına geçebilirsin(eğer amacın buysa) , sadece biraz gayret, copy paste gibi duruyor içerik. Eğer prfesyonelleşmek istersen Seo luk eğitimini almanı tavsiye ederim. İçerik önce göze sonra akla hitap etmeli forum gibi internet aleminde..
 

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
Amacım mod olmak değil koltuk için burda olsaydım şuanda profilimde moderatör yazardı emin olabilirsin. Aslında önizlemede fotoğraflar vardı konu niye böyle oldu anlamadım,ramazan dolayısıyla biraz anlayış gösterebilirsin sen de :)
 
Üst