ABD hipersonik araçla birkaç dakikada vuracak !!!

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12

ABD, dünyanın neresinde olursa olsun her hedefe dakikalar içinde ulaşarak taarruz edebilecek yeni bir silah geliştiriyor.

459 milyon dolarlık bir proje olan ve normalde sesten 6 kat hızlı uçabilen 'hipersonik uzay aracı' Falcon, 5,5 ton bomba taşıyabilecek. Korkunç tahrip gücü Dünya'nın çekim gücüyle artacak Falcon, bu sayede hedefine ses hızının 25 katıyla yaklaşacak.

ABD'nin Irak ve Afganistan savaşlarının ötesindeki stratejisinin ve düşman ülkelerden gelebilecek füze saldırılarına karşı uzaydan savaşın bir parçası olacak bu ölümcül silahı geliştirmekte olan Amerikan Savunma Bakanlığı'nın (Pentagon) İleri Savunma Araştırma Projeleri Ajansı (Defense Advanced Research Projects Agency -DARPA) yetkilileri, aracın test uçuşlarının gelecek yıl yapılmasının planlandığını belirttiler.

Washington'da önde gelen bir savunma uzmanı olan Loren Thompson da İngiliz Daily Telegraph gazetesine yaptığı açıklamada, projenin asıl amacının, İran ve Kuzey Kore gibi ülkelerdeki 'hassas zamanlı hedeflere' saatler değil, dakikalar içinde ulaşabilmek olduğunu belirtti.

Güney Kore veya İsrail gibi müttefik ülkelere saldırı istihbaratı alındığında, şu anki Amerikan üslerinden bunları dakikalar içinde vurmanın olanaksız olduğunu belirten uzman, Ortadoğu veya Asya'dan kalkacak hipersonik bir aracın düşman topraklarına dakikalar içinde ulaşabileceğini söyledi.

http://www.stargazete.com/index.asp?haberID=37220

BacKDooR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oldu olası bizim basın çok sever bu tür haberleri yapmayı, amaçları da halkın ağzının açılmasını sağlayıp "vay anasını biz daha yaya gidiyoruz " dememizi sağlamaktır, başarılı da olunuyor.

Aklıma geldi körfez savaşında 91'li yılar çoğu arkadaş hatırlamaz, "vay Amerika'nın füze kalkan sistemi var falan" deniyordu TV.de, gazetelerde boy boy haberler sonra savaş başladı, saddam tarih öncesi scoot füzeleriyle (koşsam ondan hızlı koşarım : ) İsrail, kuveyt, Suudi Arabistan'ı vuruyor öğreniyoruz ki başarı oranı yüzde 99 değil yüzde 1'miş ama savaş propagandası tabiki böyle olur adamlar sadece silahla kazanmıyor savaşı.

Geçen gün Her Açıdan isimli programda acı bir gerçek yüzüme tokat gibi çarptı ne deriz "ya adamlar uzaydan arabanın plakasını okuyor, adamın yüzüğünü görüyor" bunun koca bir yalan olduğunu öğrenince kendimden biraz da olsa utandım "vay be ben ki bu kadar sert antiamerikan bir adamım ben bile bu psikolojik savaştan etkilenmişim dedim".

Velhasıl Amerika'nın dünyayı kontrol etme yolarından birisi de bu tür propagandalardır, bu propagandalar çok da güzel işe yarıyor bazı konularda rastlıyorum bunlardan etkilenen arkadaşlara.

Yoksa, uzaydan inen bu icat atmosferden o kadar hacimle ki kanatı falan da olacak mecburen, o kadar bombayla o ısıya rağmen inecek, o ağırlıkla bombalama yapacak düşünmek güzel.
Amerika daha kolay yolunu buluyor Güney Kore, Afganistan, Kuzey Irak, Kuveyst, Suudi Arabistan, Romanya gibi ülkelere üsler kuruyor. ;D