DarkLady
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 12
bazılarımızz herhangi bir olumsuz durumlarda hemen öldüm bittim napcam şimdii gibisinden yakınmalara girişirler.sizde o abartanlardanmısınız?
ziraatci63 dedi ki:bence çok abartmanın zararları var.karşındakinii bunaltıpp çıldırtıyosunn farkında olamdan....
saldırma değildee bazenn yeter artık insafff dedirtenler olmuyoo değillamesfa dedi ki:ziraatci63 dedi ki:bence çok abartmanın zararları var.karşındakinii bunaltıpp çıldırtıyosunn farkında olamdan....
Karşındaki saldırınca anlıyoun abarttığını![]()
ziraatci63 dedi ki:saldırma değildee bazenn yeter artık insafff dedirtenler olmuyoo değillamesfa dedi ki:ziraatci63 dedi ki:bence çok abartmanın zararları var.karşındakinii bunaltıpp çıldırtıyosunn farkında olamdan....
![]()
iş çıkışıııı giriş sendeeamesfa dedi ki:ziraatci63 dedi ki:saldırma değildee bazenn yeter artık insafff dedirtenler olmuyoo değillamesfa dedi ki:ziraatci63 dedi ki:bence çok abartmanın zararları var.karşındakinii bunaltıpp çıldırtıyosunn farkında olamdan....
![]()
evet çalıştığın yerde biri var benim yüzüne bile akmayacağım bir olayı acayip şekilde abartıyo o zaman klavye mausa ikilisi ile kendisine girişmek istiyorum ama ortam müsait değil![]()
ziraatci63 dedi ki:iş çıkışıııı giriş sendeeamesfa dedi ki:ziraatci63 dedi ki:saldırma değildee bazenn yeter artık insafff dedirtenler olmuyoo değillamesfa dedi ki:ziraatci63 dedi ki:bence çok abartmanın zararları var.karşındakinii bunaltıpp çıldırtıyosunn farkında olamdan....
![]()
evet çalıştığın yerde biri var benim yüzüne bile akmayacağım bir olayı acayip şekilde abartıyo o zaman klavye mausa ikilisi ile kendisine girişmek istiyorum ama ortam müsait değil![]()
bnde ne güsel akıl veriom amaa
![]()
ziraatci63 dedi ki:aaa olurmu öyle hiçç akıl verdiğime göre yarı suçlu sayılırımm,dolayısıyla bende nezarette olurumm![]()
süper bi fikirrrr artı SDN den birkaç kişide yardıma gelirramesfa dedi ki:ziraatci63 dedi ki:aaa olurmu öyle hiçç akıl verdiğime göre yarı suçlu sayılırımm,dolayısıyla bende nezarette olurumm![]()
Yanına cep bilgisayarı falan al kaçak da olsa sdn ye bağlanırız SDN siz olmaz![]()