kasaphayri123
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 24
Ekranda %10-20 parlaklığında siyah olmayan gri yerlerde yeşerme ve batarya sıkınıtsı varmış araştırmama göre kullananlar bir yorum yazabilir mi
şikayetvar.com youtube felan bu sorunlar var bayaBende a70 var, ekranda öyle bir sıkıntı yok. Batarya da eskisi gibi değil ama hala cok uzun süre kullanıyorum ?
@Kuntörcü vardı sanırım o galiba a71 kullanıyordu. Aklımda yanlış kalmamışsa ?
Mi 9T ile arasında kaldım Mi 9T de habire sorun yaşıyorlar herkes öneriyor ama büyük ihtimal reklam ve sponsor aldılar a71 dede yeşil ekran pil sorunu varmışProfili Bu en son 20 gün önce giriş yapmış. Onu beklemek çok mantıklı olmaz. Siz onun profiline girip yorumlarına bakın isterseniz yazmıştı sanki.
A71 mi almayı düşünüyorsunuz siz?
Arkadaşi çağırdım teşrif ederler inşallah ? o bu konu hakkında yorum yapabilirbi arkadaşla konuştum çok bug felan var dedi hepsinin çözümü var ama uğraşman lazım dedi bunla uğraşmak istemiyorum biraz
sağolasın@Webhead Bi baksana buraya
Arkadaşi çağırdım teşrif ederler inşallah ? o bu konu hakkında yorum yapabilir
? iş hallolmazsa birkaç kişi daha vardı sanırım onlar da bakabilir. (mi9t kullanan)sağolasın![]()
Geldim durum nedir ?@Webhead Bi baksana buraya
Arkadaşi çağırdım teşrif ederler inşallah ? o bu konu hakkında yorum yapabilir
mi 9t çok bug problem yaşıyan var siz yaşadınız mı acaba yaşadıysanız nelerGeldim durum nedir ?
son 4 aydır telefonumu ablam kullanıyor bug problemi var mı bilmiyorum fakat 2 aylık kullanımımda bug problemi hiç yaşamadım bu arada ben bayramda telefonu geri alacam o zaman size sağlıklı bir dönüş yapabilirimmi 9t çok bug problem yaşıyan var siz yaşadınız mı acaba yaşadıysanız neler
teşekkürlerson 4 aydır telefonumu ablam kullanıyor bug problemi var mı bilmiyorum fakat 2 aylık kullanımımda bug problemi hiç yaşamadım bu arada ben bayramda telefonu geri alacam o zaman size sağlıklı bir dönüş yapabilirim
Teknoloji şans işi.Evet bu olay bazı serilerde yaşandı ama bu sendede olacak diye bir kural yok.Eğer batarya önemli ise A71 öneririm,ama batarya yeterli olsun diğer özellikleri çok iyi olsun diyorsan ikinci el S9 plus öneririm.Ekranda %10-20 parlaklığında siyah olmayan gri yerlerde yeşerme ve batarya sıkınıtsı varmış araştırmama göre kullananlar bir yorum yazabilir mi
ben 5 aydır kullanamıyorum onu napacaz ?Mi 9T kullanıyorum sanırım 5-6 ay filan oldu bir iki sorun yaşadım ancak bunlar ya güncelleme ile ya kendi kendine düzeldi. MIUI'dan kaynaklı arada küçük şeyler olabiliyor ama önemli bir sorun yok her telefonda olabilecek sorunlar.
ben 5 aydır kullanamıyorum onu napacaz ?
Bu dediklerinin hiç birine rastlamadım 2 Haftadır kullanıyorum sarjı gayet güzel gidiyor bu gün olarak değerlendireyim mesela 11 mayıs saat 6 da sarjdan çıkarttım %80 civarındayken 45 dk pubg attım, 3 saat kadar da sosyal medyada kalmışım 1.5 saat görüntülü konuştum bu gün saat 20.30 gibi sarja taktım ve kullanıyorum bence bataryası filan gayet iyi diye düşünüyorum.Ekranda %10-20 parlaklığında siyah olmayan gri yerlerde yeşerme ve batarya sıkınıtsı varmış araştırmama göre kullananlar bir yorum yazabilir mi