MG4446
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,258
Samsung a71 mi iyi yoksa iphone 8 plus veya 7plus mu
Sistem bakimindan?Aradığın şeye bağlı ama ben olsam 8 plus alırdım
Parası sıkıntı değilse bu cihazlar arasında tabi ki 8 plusSamsung a71 mi iyi yoksa iphone 8 plus veya 7plus mu
isteklerin?Samsung a71 mi iyi yoksa iphone 8 plus veya 7plus mu
İşlemcisi güçlü bir cihaz istiyosan ve 8 plusa maddi imkaanın yetiyosa ben daha farklı seçeneklere de bakmanı öneririmSistem bakimindan?
Android tarafında 6000 seviyesine 855'li cihazlar var aynı şekilde apple da da bir miktar para katabilirsen xr düşünebilirsinİşlemcisi güçlü bir cihaz istiyosan ve 8 plusa maddi imkaanın yetiyosa ben daha farklı seçeneklere de bakmanı öneririm
Aslinda bütçem 4000 civari ne onerirsinİşlemcisi güçlü bir cihaz istiyosan ve 8 plusa maddi imkaanın yetiyosa ben daha farklı seçeneklere de bakmanı öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Android tarafında 6000 seviyesine 855'li cihazlar var aynı şekilde apple da da bir miktar para katabilirsen xr düşünebilirsin
sd 855 s10 lite mesela veya geçen senenin amiral gemisi mi 9 hala çok güçlü
Bütçenizi artırıp Galaxy S10e veya S10 lite almanızı öneririm.Aslinda bütçem 4000 civari ne onerirsin
ben s10e yi önermiyorum batarya performansı ve kronik kamera sıkıntıları var bütçenizi arttırma durumunuz varsa s10 lite güzel bi seçenek 4000 tl altına sd 845 li meizu 16th var fakat onunda batarya performansı yüksek seviyede değil huawei nova 5t iyi bir seçenek olabilir hem işlemci gücü hem de video performansı başarılı ben 4000 tl bütçem olsa biraz daha ekler s10lite alırdım ekleyemiyosam da nova 5t düşünürdümBütçenizi artırıp Galaxy S10e veya S10 lite almanızı öneririm.
Kronik kamera sıkıntısı ? İlk defa duydum.İşlemci ve batarya dışında s10e s10 lite dan hertürlü daha iyi.ben s10e yi önermiyorum batarya performansı ve kronik kamera sıkıntıları var bütçenizi arttırma durumunuz varsa s10 lite güzel bi seçenek 4000 tl altına sd 845 li meizu 16th var fakat onunda batarya performansı yüksek seviyede değil huawei nova 5t iyi bir seçenek olabilir hem işlemci gücü hem de video performansı başarılı ben 4000 tl bütçem olsa biraz daha ekler s10lite alırdım ekleyemiyosam da nova 5t düşünürdüm
Anladim Teşekkürlerben s10e yi önermiyorum batarya performansı ve kronik kamera sıkıntıları var bütçenizi arttırma durumunuz varsa s10 lite güzel bi seçenek 4000 tl altına sd 845 li meizu 16th var fakat onunda batarya performansı yüksek seviyede değil huawei nova 5t iyi bir seçenek olabilir hem işlemci gücü hem de video performansı başarılı ben 4000 tl bütçem olsa biraz daha ekler s10lite alırdım ekleyemiyosam da nova 5t düşünürdüm
Mesela samsung ve iphone yillardir kendini duyurmus ama honor falan yeni yeni yayginlasmaya basladi onlarin kalitesi iyi miBence iphone 8 plus
Ama önerilerimede bakabilirsiniz
Mi mix 2s 3400tl
Mi 8 3400tl
Nova 5t vs honor 20 3400tl
Bunlar tercih edilebilir yanındada kaliteli bir bt kulaklık alınır
Honor huawei aslındaMesela samsung ve iphone yillardir kendini duyurmus ama honor falan yeni yeni yayginlasmaya basladi onlarin kalitesi iyi mi
Bu bütçelerde S10e,S10lite,iphone 8 öneririm.Aslinda bütçem 4000 civari ne onerirsin