Mali654987
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 379
6.7 inç çok fazla geldi kullananlar belirtebilirmi
6.7 inç çok fazla geldi kullananlar belirtebilirmi
Samsung kenardaki kıvrımı güzel yaptığı için ele oturuyordur o da muhtemelen6.7 inç çok fazla geldi kullananlar belirtebilirmi
Geçenlerde bi olaya şahit oldum. Adam MediaMarkt aldı, açtı ürünü bi elinde kutu diğer elinde cihaz. İki adım attı elinden düştü telefon. Biraz uzaktım ama adam 1.85 falan vardır, elinin küçük olacağını sanmıyorum. Allahtan MediaMarkt zemin halı bi şey olmamıştır diye düşünüyorum. Neyse bu da böyle bi anı işte. Benim fikrime gelirsek cihaz çok büyük kullanımı zor olur. Eğer ben sunu hazırlarım, yazı işlerimi hallederim vs. demezseniz almanızı önermem. Büyük telefon bi süreden sonra sıkıntı olabiliyor. Telefon donanımı, özellikleri hakkında bilgim yok. Sadece boyut hakkında yorumum.6.7 inç çok fazla geldi kullananlar belirtebilirmi
İlla a71 demiyorsaniz diğer telefonlara bakmanızı tavsiye ederim.6.7 inç çok fazla geldi kullananlar belirtebilirmi
Aynen.Tek elle kullanmak zor ama bir şeyler izlerken veya oynarken büyük ekran çok iyi oluyor. Abartıldığı gibi elde tutulamayacak kadarda büyük değil.