Charmander
Öğrenci
A7 2017 mi C9 Promu ???
Şöyle söyleyeyimOne plus hic kullanmadım iyi bir markamı ?
LPDDR3 RAM var .A7 2017de LPDRR4 Ram var
Her yerde LPDDR4 yaziyorLPDDR3 RAM var .
Sıkıntı şu ki yanlış yazıyor. A5 2017 ile A7 2017 ekran boyutu ve batarya miktarı dışında tamamen aynı cihazlar.Her yerde LPDDR4 yaziyor
Yani kandırıldıkmıHocam yanlış yazıyor işte yanlış.
Bakın bu sitede 3GB LPDDR4 yazıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 26060
Bakın Phone Arenada sadece 3GB yazıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 26061
Bakın A5 2017'ye 3GB LPDDR4 demiş epey sitesi fakat AIDA64 yüklettirdim bir arakdaşımın a5 2017'sine AIDIA64 kesin ve doğru bilgi verir. Ve cihazın içine bakar.
Ekli dosyayı görüntüle 26062
AIDIA64 3GB LPDDR3 RAM diyor. ve A7 17 ile A5 17'nin ekran boyutu ve batarya dışında özellikleri aynı
Bi neviYani kandırıldıkmı![]()
Peki S7 mi One PLUS 3t miBi nevi
Bakın bu internetteki sitelerde yanlış bilgiler olabiliyor atlamayın.
Zaten sizin için A7 17'nin AIDA64'ünü bulabilirsem atayım.
Epey adlı site mesela Xperia X Full HD 60 FPS video çekebiliyorken o site sadece FHD30 fps çekebiliyor diyordu.
Sonradan düzelttiler.
--- Gönderi Güncellendi ---
One Plus 3T alın geçin rahat edin bir S7 kullanıcısı olarak söylüyorum.
Çinli telefonlara ön yargınız olmasın ben kardeşime çinli bir üretici olan Xioami'nin Mİ5S modelini aldım hoparlör ve parmak izi verimliliği dışında çok güzel bir model ki One Plus 3T bundan bile daha iyi
S7 için paranız yetiyorsa S7 alın derim kamerası daha iyiPeki S7 mi One PLUS 3t mi![]()
İthalatçı garantililerinede guvenemiyorum aslında telefonun bi yerine bir sey olsa sıkıntı cıkmazmı ?S7 için paranız yetiyorsa S7 alın derim kamerası daha iyi
ama S7 fiyatlarına S7'den daha güçlü kamerası biraz daha kötü olan One Plus 5 var.
Burası hakkında yorum yapmak istemiyorum ya bu konu hakkında forumda bir konu açın ve herkesçe tartışalım.İthalatçı garantililerinede guvenemiyorum aslında telefonun bi yerine bir sey olsa sıkıntı cıkmazmı ?
TeşekkürlerBurası hakkında yorum yapmak istemiyorum ya bu konu hakkında forumda bir konu açın ve herkesçe tartışalım.
Ben ithalatçıya güvendim aldım bu kadar basit ama konu açın bunu tartışalım.