• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

a50 vs redmi note 7

Geçmiş olsun ne diyelim, hayırlısı.
Hocam insanlar dünyanın en kötü telefonunu almış olsa bile hayırlı olsun der geçeriz. Çünkü telefon alınmıştır geri dönüşü yoktur. Şöyle yapsaydın keşke diye moral bozmaya da ihtiyaç yoktur.

A50 daha iyi ama aradaki fiyat farkına değer mi orasını bilemem. Rn7 eskidi hem. Mi a3 veya realme 3 pro gibi seçenekere bakmanızı öneririm.
Note 7 eskidi mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

A50'de parmak izi okuma stabil çalışmıyormuş yada geç okuma problemi varmış.Arkadaş almış ama bundan sonraki alacaklara bilgi verelim.Ama yine de iyi telefon.

Note 7 eskidi mi ?

A50'de parmak izi okuma stabil çalışmıyormuş yada geç okuma problemi varmış.Arkadaş almış ama bundan sonraki alacaklara bilgi verelim.Ama yine de iyi telefon.
Bende de a50 var o yüzden :)

Redmi note 8pro nun da fiyatı uygun düşünülebilir

redmi note 7 öneririm bende kullanıyorum. ayrıca samsung telefonlar bir zamandan sonra kasmaya başlıyor. Doğrumudur bilmem ama bu bi efsane :D :D

arkadaşlar sizce a 50 mi redmi note 7 mi neden ?
A50 derim. Benim düşüncem tabii. Note 7'de o fiyata F/P ürünü gibi duruyor. Herhalde öylede olmalı.

redmi note 7 öneririm bende kullanıyorum. ayrıca samsung telefonlar bir zamandan sonra kasmaya başlıyor. Doğrumudur bilmem ama bu bi efsane :D :D
Dediğin şeye tuşlu telefonlar dahil mi?

Hocam a50 ekran par
Note 7 eskidi mi ?

Hocam a50 ekran parmak izi konusunda biraz yeni olduğu için parmak izi kötü a50 de

Yukarıda Redmi Note 7 eskidi diyen arkadaşa bir bilgi vermek istiyorum.A50 vs RN7 aynı yılın aynı ayında çıkmış telefonlar :)Valla ne güzel herkes ağzına geleni söylüyor.