Neden MUIU'a karşısınız ?Ben a50 tercih ederdim . Çünkü kamerasi orta . İşlemcisi tüm oyunlari yüksekte oynatıyor . OneUI > MIUI net . OneUI kullanmak mükemmel bir deneyim .
Bu kişisel bir tercih, bu tür öneri konularında daha objektif farklardan bahsetmek en mantıklısı.Mesela ben de MIUI'a bayılırım, yumuşak yapısı gözüme daha hoş gözükür.Ben a50 tercih ederdim. Çünkü kamerasi orta . İşlemcisi tüm oyunlari yüksekte oynatıyor. OneUI > MIUI net. OneUI kullanmak mükemmel bir deneyim.
İkiside değil, Mi9t almanı tavsiye ederim.Merhabalar Forum Üyeleri,
Aklımda bir soru var A50 mi almalıyım yoksa Xiaomi Redmi Note 8 Pro mu almalıyım ? Ben telefonu oyun ve sosyal medya için kullanan birisiyim.
Biraz daha koyar a51 alırdımMerhabalar Forum Üyeleri,
Aklımda bir soru var A50 mi almalıyım yoksa Xiaomi Redmi Note 8 Pro mu almalıyım ? Ben telefonu oyun ve sosyal medya için kullanan birisiyim.
Düşünüyordum ama çok fazla fotoğraf çeken birisi feğilimBiraz daha koyar a51 alırdım
Samsung a51 deki işlemci samsunh m30s de de var exynos 9611 ve 1000 tl daha ucuz o daha mantıklıDüşünüyordum ama çok fazla fotoğraf çeken birisi feğilim
Sağol fakat şimdi Mi 9T ile Note 8 Pro arasında kaldım.Samsung a51 deki işlemci samsunh m30s de de var exynos 9611 ve 1000 tl daha ucuz o daha mantıklı
Bir sorum olacak, bataryası ne uzun gidiyormu ve herhangi bir performans eksikliği varmı ya da yaşadığınız bir sorunA50 yerine m30s daha mantıklı. A50 kullanıcısıyım merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin.
Önerebilirmisim bir tane ?Meuzi yada Zopo marka kaliteli bir telefonda alabilirsin...
Hocam bataryasından çok memnunum. Çok yoğun kullanan biri değilim. Eve gittiğimde yüzde 40 30 kalıyor. Günlük kullanımında performansından memnunum. Oyun performansı da bence fena deği. Codu ve pubgyi son ayarlarda açabiliyor. Ama çok oynamadığım için bi şey diyemicem. Kamera konusunda ön taraf iyi ama arka taraftaki kameranın düşük ışık performansı kötü. Onun dışında redmi note 8 proya göre en büyük farkı ekran. Super amoled ekranı gerçekten çok iyi. Bence telefon alırken en büyük etken ekran. O yüzde mi 9t veya a50nin muadili m30si öneririm.Bir sorum olacak, bataryası ne uzun gidiyormu ve herhangi bir performans eksikliği varmı ya da yaşadığınız bir sorun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önerebilirmisim bir tane ?
Teşekkürler. Ben yine gözden geçireceğimHocam bataryasından çok memnunum. Çok yoğun kullanan biri değilim. Eve gittiğimde yüzde 40 30 kalıyor. Günlük kullanımında performansından memnunum. Oyun performansı da bence fena deği. Codu ve pubgyi son ayarlarda açabiliyor. Ama çok oynamadığım için bi şey diyemicem. Kamera konusunda ön taraf iyi ama arka taraftaki kameranın düşük ışık performansı kötü. Onun dışında redmi note 8 proya göre en büyük farkı ekran. Super amoled ekranı gerçekten çok iyi. Bence telefon alırken en büyük etken ekran. O yüzde mi 9t veya a50nin muadili m30si öneririm.
Senin yerinde olsam realme 5 proya da bi bakardım.
Meuzi X8 yada Zopo ZP 998 ideal sayılır...Bir sorum olacak, bataryası ne uzun gidiyormu ve herhangi bir performans eksikliği varmı ya da yaşadığınız bir sorun
Önerebilirmisim bir tane ?
İkisi arasında Mi9t öneririm.Mi9t dışında bütçeyi biraz arttıp A71 alabilirsin.Sağol fakat şimdi Mi 9T ile Note 8 Pro arasında kaldım.
Oyun için hangisini önerirsinAslında yazdığınız kadar iki telefon arasında fark yok batarya ve kamera konusunda 8 daha iyi onun haricinde hemen hemen aynı telefon 9t ekran olarak biraz daha iyi ama mi9 daha iyi eğer ilerde ikinci el satılmak istenirse note 8 satmak çok zor olur. Birde firmalar güncelleme desteği verirken yenilikleri her zaman mi 9 gibi tepe modellerine göre uyarlar. Onun için tepe modellerini almak daha mantıklı olur. Birde bence ekran güzelliği telefonun en önemli artısı mi9 ile note 8 yan yana gelince çok fark ediyor. Ama bir teknoloji marketine gidip bakarsanız tabi kişiden kişiye göre değişir. Oppo renolar xiaomi telefonlardan daha iyi duruyor. Xiaomi zaten oppo'nun alt markası sayılır
günümüzdeki telefonlar işlem gücü için yeterli seviyedeler zaten sizin ihtiyaçlarınızı belirlemelisiniz kamera batarya oyun ekran size ne lazım yoksa note8 mi9 mi9t oppo a50 bunların hepside sorunsuz bir şekilde yüksek oyunları oynatabilecek kapasitede direkt içlerinden sıyrılan mi9 ve oppo reno2 ikisinden hangisi derseniz kişisel zevkler girer işin içine bir teknoloji markete gidip kendiniz tecrübe edin. Ha bana farklı hoş görünen dikkat çeken bir şey lazım derseniz mi9t yok bana bütün işlerimi görecek uygun fiyatlı iyi bir cihaz lazım derseniz note8 proOyun için hangisini önerirsin
Xiaomi Oppo'nun alt markası değilAslında yazdığınız kadar iki telefon arasında fark yok batarya ve kamera konusunda 8 daha iyi onun haricinde hemen hemen aynı telefon 9t ekran olarak biraz daha iyi ama mi9 daha iyi eğer ilerde ikinci el satılmak istenirse note 8 satmak çok zor olur. Birde firmalar güncelleme desteği verirken yenilikleri her zaman mi 9 gibi tepe modellerine göre uyarlar. Onun için tepe modellerini almak daha mantıklı olur. Birde bence ekran güzelliği telefonun en önemli artısı mi9 ile note 8 yan yana gelince çok fark ediyor. Ama bir teknoloji marketine gidip bakarsanız tabi kişiden kişiye göre değişir. Oppo renolar xiaomi telefonlardan daha iyi duruyor. Xiaomi zaten oppo'nun alt markası sayılır
Sen yasaklanmamışmıydın ?Xiaomi Oppo'nun alt markası değil
3 günlüğüne ban yemiştim banım dün açıldıSen yasaklanmamışmıydın ?
KOnu uzadı biliyorum ama Heilo G90 sd730 dan daha iyi fakat şarj olarak bu yğzden note 8 pro daha hızlı bitiyor çok arada kaldım ben oyun ve sosyal medya ve video izlemek için kullanıyorum (arada spotify falanda var ama) bir de AMOLED ekran daha çok sevdim hangisi hala bulamadım3 günlüğüne ban yemiştim banım dün açıldı