A5 2016 güncelleme

Mehmet Timur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar telefonuma 6.01 android güncellemesi gelmedi.Nasil güncelleriz veya daha beklemeli miyim? Not: cihaz paralel ithalat orjinal garantili

YupPieE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Belki kullandığınız cihazın seri numarasına daha güncelleme gönderilmemiş olabilir.

emir_kr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Eğer ürün kodu sm-a5100 ise daha gelmemiş olabilir

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
6.0 güncellemesi başka ülkelere gelmişse, odin ile o güncellemeyi telefonuna yükleyebilirsin.
Şuan türkiyeye gelmedi.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Smasung a5 2016 cihazına Türkiye için Android 6 güncellemesi önceden geldi. Odin ile yükleme yapabilirsin

tlghnkrc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
6.0.1 var şuan 1 hafta oldu olmadı güncelleme geleli

Nadal23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba. Bende bugün a5 aldım. A7 arasında çok gidip geldim herkes A5 almalısın felan dedi. Sanırım siz A5 kullanıcısınız bir süredir. A5'den memnun musunuz hiç hata verdi mi şu ana kadar? Isınma problemi var mı, çok fazla uygulama, oyun vs kaldırabiliyor mu?

Birde şöyle önemli bir şey sormak istiyorum. A5'in kamerası bana bir tuhaf geldi. Bir kaç tane fotoğraf çekmeye çalıştım bugün kamera böyle pütürlenen bir görüntü gösteriyor dikkat ediyorum net ve kesin çekemiyor resimleri. Sanki böyle görüntünün üzerine karıncalar yürüyormuş gibi buğulu ve pürüzlü, net berrak ve keskin değil. Bu sizde de var mı? Ben kırılmaz cam taktırdım ondan olabilir mi acaba?

Bunları yanıtlarsanız çok mutlu olurum bekliyorum cevabınızı. İyi akşamlar

Nadal23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonuma 6.01 android güncellemesi gelmedi.Nasil güncelleriz veya daha beklemeli miyim? Not: cihaz paralel ithalat orjinal garantili
Merhaba. Bende bugün a5 aldım. A7 arasında çok gidip geldim herkes A5 almalısın felan dedi. Sanırım siz A5 kullanıcısınız bir süredir. A5'den memnun musunuz hiç hata verdi mi şu ana kadar? Isınma problemi var mı, çok fazla uygulama, oyun vs kaldırabiliyor mu?

Birde şöyle önemli bir şey sormak istiyorum. A5'in kamerası bana bir tuhaf geldi. Bir kaç tane fotoğraf çekmeye çalıştım bugün kamera böyle pütürlenen bir görüntü gösteriyor dikkat ediyorum net ve kesin çekemiyor resimleri. Sanki böyle görüntünün üzerine karıncalar yürüyormuş gibi buğulu ve pürüzlü, net berrak ve keskin değil. Bu sizde de var mı? Ben kırılmaz cam taktırdım ondan olabilir mi acaba?

mhmtgns

Asistan
Reaksiyon puanı
16

bende merak ediyorum kullanım deneyimlerin nasıl peki senin telefon yeni fakat olsun memnunmusun kamerasından bataryasın yoğun kullanım yaptınmı hiç

Nadal23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende merak ediyorum kullanım deneyimlerin nasıl peki senin telefon yeni fakat olsun memnunmusun kamerasından bataryasın yoğun kullanım yaptınmı hiç
Daha pek kullanmadım
Ama önceki mesajımda da belirttiğim gibi kamerası bana bir tuhaf çekiyor gibi geldi
Kafama çok takıldı yarın gidip aldığım yere soracağım

Nadal23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ö
arkamı önmü nasıl tuhaf çekiyor
Ön tuhaf çekiyor ya bilmiyorum siz de mi öyle yapıyor?
Böyle sanki resmin yüzeyinde pütürlenmeler var götürdüm aldığım yere orada hiç birşey göremediler
Hala kafam buna takıldı

mhmtgns

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Ö

Ön tuhaf çekiyor ya bilmiyorum siz de mi öyle yapıyor?
Böyle sanki resmin yüzeyinde pütürlenmeler var götürdüm aldığım yere orada hiç birşey göremediler
Hala kafam buna takıldı
cihaz bende yok ama nu hafta almayı düşünüyorum

Nadal23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anladım alırsan sende de bu sorun var mı yok mu bana yazarsan sevinirim
hayırlı olsun

Nadal23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
performansı iyi zaten telefonla über etkinlikler yapmadığım için yetiyor

mhmtgns

Asistan
Reaksiyon puanı
16
bak belki ekran koruyucu varsa o kamera üstüne gelmiştir ondan yapabilir ön kamera

Nadal23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefon bi sıkıntı yaşattımı tavsiye ediyomusun kararımdan vazgeçmeyip alıyımmı
Ya sıkıntı yaşatmadı zaten bende kararımdan pişman değilim sadece birkaç soru işareti var kafamda
Bence al derim ben bunu istiyordum zaten güzel bir telefon

Mehmet Timur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

Herkes a5 mi dedi? Aslina bakarsan a7 den cok farki yok ama daha buyuk bayarya ve 3 gb ram artisi haric a5 daha alınabilir. Ben yaklaşık 3 4 aydir kullaniyorum. Mesengerda cok mesejlastigin veya boyle asiri cok islem yaptığında sapıtiyo bazen ve asiri isiniyor. Periscope demiyorum bile.. ama onun dışında telefon cok guzel akici hic bi seyde yavaslik gec açılma gormedim. Klavyesi ekrani her isi guzel. Kamerasina gelecek olursak arka kamera zaten guzel ois var ve canli tabi karanlik yerlerde veya golgeli yerlerde iyi cekim yapmiyor. Video 1080p on numara. Ön kamerasi fena degil güzel cogu tleefona gore ama en iyi diyemem :( dedgin şeye bende katılıyorum kirilmaz cam etki ediyor olabilir. Birz puslu görünüyor olabilir. Birde telefonun orjinal kamera uygulamasında efektler pudralama düzenlemeleri var ust kisimda o ayarlari degistirmeyi unutma!! Bataryasi efsane benim onceki tele gore baya baya iyi ve 1 günü tam olarak tamamliyor hatta bazen ikinci gunun yarisina kadar yetiyor. Sadece periscope veya görüntülü görüşmelerde cok fazla tukeniyor. Isınma problemi biraz var yaa özellikle yaz aylarında cok farkettim.oyun konusunda fena degil guncel hersryi calistirir fakat cok pahali cihazlar kadar performans vermez. Benim aldigim zamanlarda en uygun bunu görmüştüm pisman cok degilim. Genel olarak beğendigim bi tleefon ama suan alacak olsaydim reeder p10s alirdim 1500 e on numara özellikleri var veya asus zenfone 3 ü beklerdim. Ha bide telefon bana cok agir geliyor size nasil geldi bilemem :))

Nadal23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana da biraz ağır geldi kırılmaz cam dediğiniz gibi etki etmiş olabilir Şimdi bu kırılmaz camı çıkarırsam daha kötü olmaz mı benim bir arkadaşım camını kendi çıkardı sonra vazgeçti tekrar taktı ekran mahvoldu üzerine yağ dökülmüş gibi benek benek. Bende öyle bir şey olmasını istemiyorum.
Açıkcası ben oyun oynamıyorum pek ama youtube'dan video izliyorum çok fazla ısındığını söylemem ama buz gibi de soğuk kalmıyor
Sanırım A5de slow fast motion özellikleri yok değil mi? Yoksa ben mi bulamadım onlar da olsaydı güzel olurmuş neyse yine de cevabınız için çok teşekkür ederim sorularımı yanıtladınız sağolun.

Mehmet Timur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bana da biraz ağır geldi kırılmaz cam dediğiniz gibi etki etmiş olabilir Şimdi bu kırılmaz camı çıkarırsam daha kötü olmaz mı benim bir arkadaşım camını kendi çıkardı sonra vazgeçti tekrar taktı ekran mahvoldu üzerine yağ dökülmüş gibi benek benek. Bende öyle bir şey olmasını istemiyorum.
Açıkcası ben oyun oynamıyorum pek ama youtube'dan video izliyorum çok fazla ısındığını söylemem ama buz gibi de soğuk kalmıyor
Sanırım A5de slow fast motion özellikleri yok değil mi? Yoksa ben mi bulamadım onlar da olsaydı güzel olurmuş neyse yine de cevabınız için çok teşekkür ederim sorularımı yanıtladınız sağolun.
Ya benim hala normal yoldan güncelleme gelmedi güncelleme almistin sen dimi nasil daha mi iyi

Mehmet Timur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
6.0 güncellemesi başka ülkelere gelmişse, odin ile o güncellemeyi telefonuna yükleyebilirsin.
Şuan türkiyeye gelmedi.
Millet geldiğini söyluyor benim canim sıkıldı baya. Odin nedir nasil yapılır ve garantiden cikiyo mu