Elimde A4 Tech G9-500 kablosuz fare var. Çatır çatır çalışırken dün gece hiçbir şekilde düşmeden tamamen bir anda etkinliğini kaybetti. Aslında fare sadece yerinden kıpırdamıyor sağ ve sol tuşlar çalışıyor sorunsuz bir şekilde. Kablosuz alıcıyı, bilgisayar görüyor onda bir sorun yok.
Peki ben ne yaptım?
güncelleme:Fare güç tasarruflu; alıcıdan 3 saniye sinyal alamazsa veya uzun süre hareketsiz durursa kendini kapatıyor. Ama şu an altındaki optik led sinyal alınamadığında yanıp sönüyor ve bekleme süresi de uzadı.
birileri garantiye yolla demeden önce ben diyorum ki İstanbul'da Kağıthane ve Gaziosmanpaşa'da var. Hiç yolum düşmüyor oralara. Zaten versem bile 1 haftadan önce zor alırım. A4 Tech yetkili servisinde tanıdığı veya herhangi bir fikri olan?
Peki ben ne yaptım?
- Alıcının takılı olduğu USB portunu değiştirdim
- Başka bir bilgisayarda denedim
- Pilini hiç kullanılmamış bir pille değiştirdim
- kapatıp açtım
- Arada sırada tuşlar bi çalışıyor bi çalışmıyor
güncelleme:Fare güç tasarruflu; alıcıdan 3 saniye sinyal alamazsa veya uzun süre hareketsiz durursa kendini kapatıyor. Ama şu an altındaki optik led sinyal alınamadığında yanıp sönüyor ve bekleme süresi de uzadı.
birileri garantiye yolla demeden önce ben diyorum ki İstanbul'da Kağıthane ve Gaziosmanpaşa'da var. Hiç yolum düşmüyor oralara. Zaten versem bile 1 haftadan önce zor alırım. A4 Tech yetkili servisinde tanıdığı veya herhangi bir fikri olan?