- Reaksiyon puanı
- 414
Arkadaşlar fotoğrafta gördüğünüz şekilde şimdiden yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Root atmaya çalışıyordum ama başarılı olamadım. Bunun dışında cihaza stock rom attım.Root, Custom ROM gibi bir şey kurmuş muydunuz?
Görünüşe göre siz Knox sayacını (eFuse) tetiklediniz. Custom ROM ya da Root attığınızda Samsung cihazlarda Knox sayacını etkiliyor ve bazı Samsung uygulamalarını da açamıyorsunuz. Bu durum gayet doğal.Root atmaya çalışıyordum ama başarılı olamadım. Bunun dışında cihaza stock rom attım.
Nasıl çözebilirim peki? Knox sayacıyla ilgili sorunumu.Görünüşe göre siz Knox sayacını (eFuse) tetiklediniz. Custom ROM ya da Root attığınızda Samsung cihazlarda Knox sayacını etkiliyor ve bazı Samsung uygulamalarını da açamıyorsunuz. Bu durum gayet doğal.
Bir yol vardı ama onu tam bilmiyorum.Nasıl çözebilirim peki? Knox sayacıyla ilgili sorunumu.
Magisk ile root atın. Sonrasında magiskten zygiski açın ve samsung health uygulamasının root iznini iptal edin. Magiskte bir liste var, oradan kapatın samsung healthteki tiki.Nasıl çözebilirim peki? Knox sayacıyla ilgili sorunumu.
Yazdıklarınızı nasıl yapacağımla ilgili bir video var mı hocam?Magisk ile root atın. Sonrasında magiskten zygiski açın ve samsung health uygulamasının root iznini iptal edin. Magiskte bir liste var, oradan kapatın samsung healthteki tiki.
Evet, önyükleme kilidini açınca bile rootlu muamelesi yapıyor uygulamalar.OEM kilidi açık kaldıysa o da etkileyebilir belki ama emin değilim.
Yazdıklarınızı nasıl yapacağımla ilgili bir video var mı hocam?
Hocam root'u attım fakat bootloader kilidini kapatmak istediğimde cihazım odin mode svb fail olarak takıldı download modunda yani. Bunun çözümü nedir peki?Evet, önyükleme kilidini açınca bile rootlu muamelesi yapıyor uygulamalar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Custom Rom'u nasıl bulabilirim peki?Konu üstünden zaman geçmiş telefona stok romu attırın zaten rootlu olduğu için S health çalışmayacak çalışması için uyumlu custom rom kurduğunuzda S health kullanılabilir olacaktır..
XDA developers bu siteye bakınız bir çok model ve romlar geliştiricileriyle beraber buradadırCustom Rom'u nasıl bulabilirim peki?