A1687 ve A1688 arasındaki fark nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ramd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ramd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba. Sahibinden.com sitesinde yurt dışından Iphone 6s+ getiren kullanıcılar buldum. Fiyatları Türkiye'ye göre en az 500 lira daha ucuz. Yalnız model numaraları fark ediyor. Çoğunlukla A1687 ve A1688 kodlu telefonlar var. Türkiyede satılan model hangisidir? Bunların sim-free olup olmadığını nasıl anlarım? Hangi model kodları Türkiye'de de garantilidir? Bu telefonlardan alırsam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. :)
Not: Jelatini açılmamış ürünlerden bahsediyorum.

Ramd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
81 hit 0 yardım teşkkürler sdn forum ailesi(!)

synapse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar merhaba. Sahibinden.com sitesinde yurt dışından Iphone 6s+ getiren kullanıcılar buldum. Fiyatları Türkiye'ye göre en az 500 lira daha ucuz. Yalnız model numaraları fark ediyor. Çoğunlukla A1687 ve A1688 kodlu telefonlar var. Türkiyede satılan model hangisidir? Bunların sim-free olup olmadığını nasıl anlarım? Hangi model kodları Türkiye'de de garantilidir? Bu telefonlardan alırsam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. :)
Not: Jelatini açılmamış ürünlerden bahsediyorum.

Çok şey fark ediyor.Bazı modeller Türkiye'de garanti kapsamına giriyor.Bazıları ise girmiyor.

Detayları burada anlatmıştım okuyabilirsin. : http://forum.shiftdelete.net/iphone...linan-iphone-garanti-sistemi.html#post3802814

Kafana takılan başka soru ve sorunlar olursa Apple hocam sitemizi ziyaret edebilirsin.

Uakbacakcom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Model no nun sonunda /A yazıyorsa simfree diye biliyorumA1688lerin trde garantisi var bu arada

Ramd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Fatih Aydoğan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar selam,
Bir sorum olacak arakadaşım arabistan dan 6s 64gb aldı bana imei sini apple destek sitesine yazdığımda 5s çıkıyor,E devlet e yazdığımda ise 6s a 1688 yazıyor. Kutuya baktığımda ise A1530 yazıyor anlamı nedir? Zaten baktığımda Apple tr garantisi de bitmiş.Bu durum sizce neyi anlatıyor.

Teşekkürler