A101'deki Tablet Kampanyası (!) [149 TL - 4 Çekirdek]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Leop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Leop

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Herkese merhaba,

İnternette bugün yapılan tablet kampanyasını gördüm ve sizlerle paylaşmak istedim. Bu tableti almayı düşünüyorum, görüşlerinizi bekliyorum...

VgQO0n.jpg

GENEL:
INTEL 3735G QUAD CORE 1.8GHZ İŞLEMCİ
IPS EKRAN
1GB DDR3 RAM
8GB HAFIZA
0.3 MP ÖN VE 2.0MP ARKA KAMERA
BLUETOOTH
ANDROİD 4.4.2

TABLETİN DİĞER ÖZELLİKLERİ

Fiyat: 149,00 TL

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Fiyatına göre baktığımızda gayet özellikleri iyi. :) Tam F/P ürün.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Güvenmediğiniz markadan alışveriş yapmayın sakın. Bir de asus memopad 7 nin hepsiburada'da 299 tl den satıldığını hesaba koyarsak.

Demek ki bir farklılık var. Aslında donanım aynı donanım gibi görünüyor ama işin yazılım kısmı onu söylemiyor işte.

Garanti konusunda sıkıntı yaşamanız muhtemel.yazılımdaki problemleri de gidermek için vakit öldüreceklerini sanmam. Mantık olarak hometech,piranha gibi markalar oem markalardır. Yaptırır satar. Geri kalanını düşünmezler.

Tablet piyasasında ya asus ya apple ya da lenovo. Bir de nexuslar.

Leop

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Güvenmediğiniz markadan alışveriş yapmayın sakın. Bir de asus memopad 7 nin hepsiburada'da 299 tl den satıldığını hesaba koyarsak.

Demek ki bir farklılık var. Aslında donanım aynı donanım gibi görünüyor ama işin yazılım kısmı onu söylemiyor işte.

Garanti konusunda sıkıntı yaşamanız muhtemel.yazılımdaki problemleri de gidermek için vakit öldüreceklerini sanmam. Mantık olarak hometech,piranha gibi markalar oem markalardır. Yaptırır satar. Geri kalanını düşünmezler.

Tablet piyasasında ya asus ya apple ya da lenovo. Bir de nexuslar.

Hocam Hometech markası Aral'ın alt kuruluşu o yüzden güveniyorum. Sadece tablet günlük kullanımda ihtiyaçlarımı rahatlıkla karşılar mı onu merak ettim.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Hocam Hometech markası Aral'ın alt kuruluşu o yüzden güveniyorum. Sadece tablet günlük kullanımda ihtiyaçlarımı rahatlıkla karşılar mı onu merak ettim.
Onu çoğu tablet yapar [emoji4].

Hiç değilse bir allwinner bir rockchip değil.

O zaman hayırlı olsun.

Ama bir ipad,lenovo stabilitesi beklemek yanlış olur. E kitap okursunuz, yüksek grafikli olmayan oyunları oynarsınız, video izlersiniz. Yani günlük işlere yeter o zaman.

S

SDN Okuru

SDN Okuru

O zaman hayırlı olsun.

Ama bir ipad,lenovo stabilitesi beklemek yanlış olur. E kitap okursunuz, yüksek grafikli olmayan oyunları oynarsınız, video izlersiniz. Yani günlük işlere yeter o zaman.

birşey sorabilirmiyim acaba sizce bu yüksek grafikli oyunları yani asphalt 8 fifa 15 filan gibi oyunları açmaz mı yani kasar mı o gibi oyunlar bence iyi gibi tablet niye beğenmediniz anlamadım

egmn101

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

O zaman hayırlı olsun.

bişey sorabilirmiyim ben bu tabletle asphalt 8 gibi yüksek grafikli oyunları oynayamammı yani bence gayet iyi özellikleri var nie öle dediniz

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
bişey sorabilirmiyim ben bu tabletle asphalt 8 gibi yüksek grafikli oyunları oynayamammı yani bence gayet iyi özellikleri var nie öle dediniz
Bu genellikle intel işlemcilerin problemi. Şöyle izah edeyim intel ile android uygulamaları henüz uyum içinde değil. Mesela Huawei Kirin ile de android uygulamaları sorun çıkarabiliyor zaman zaman. Bunlar zamanla aşılacak şeyler.

Tavsiyem google amcaya Z3530G gaming performance diye aratmanız. Performans olarak genel itibariyle Memopad 7 ile yakın sonuçlar vermesi lazım diye düşünüyorum ki Memopad 7 de bulunan işlemci gücü bu fiyat bandında hiçbir üreticide bulunmamakta.

Asphalt 8 oynanabilir gibime geliyor.

Ama kağıtta yazanlar ile cihazın içindekiler birbiriyle çelişmezseler .

Mesela asus'un memopad 7 lite (170CX) modeli ile Acer iconia B1 tabletteki intel işlemcisi oldukça zayıf. Eğer hometech tablette bu işlemciden bulunuyorsa iyi değildir. Ama asus memopad 7'dekine neredeyse denk Z3530G ise büyük problem oluşturacağını düşünmem.

Çünkü bahsettiğimiz iki işlemci intel'in android piyasasında kullandığı Zenf.2 den sonraki en güçlü işlemciler.

Kağıt üstüne bakarsak Note 4 deki exy. Snapdragon 805'i yere yıkar. Ama iş gerçeğe binince durumun tam tersi olduğunu herkes bilir.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Geçen kampanyasında bi tanıdığım aldı ve bana oyun yükle diye getirdi hiç 2GB ram 4 çekirdek işlemci var gibi değildi çok yavaştı ve 3 gün sonrada düşürdü ekranı kırıldı malesef

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Geçen kampanyasında bi tanıdığım aldı ve bana oyun yükle diye getirdi hiç 2GB ram 4 çekirdek işlemci var gibi değildi çok yavaştı ve 3 gün sonrada düşürdü ekranı kırıldı malesef
Yalnız bahsettiğiniz cihaz bu değil. A101 geçenlerde aynı markanın farklı bir tabletini satmıştı.

Ayrıca 2 GB ram koyacak kadar cömert bir tablet üreticisi yok bu segment için.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Yalnız bahsettiğiniz cihaz bu değil. A101 geçenlerde aynı markanın farklı bir tabletini satmıştı.

Ayrıca 2 GB ram koyacak kadar cömert bir tablet üreticisi yok bu segment için.
4 çekirdek olgundan eminim kutuda gördüm ama 2 gb tam emin değilim oyle kalmış aklımda yinede 4 çekirdek havası yoktu hiç

yanlışlık işlemcide imiş pardon evet çift çekirdek ama 2 GB ram yazıyor broşürü buldum
http://issuu.com/kataloguindirimler.com/docs/a101-aktuel-8-14ocak2015?e=3619086/10789109

Reaksiyon puanı
16,128
tabletler boşa masraf benim ki şuan netd.com/radyo/efsane açık şarjı da takılı kulaklıkla öyle saatlerce müzik çalıyor çok işlevi yok o hometech'te 3g de yok lenovo'nun aynı boyutta 3g'lisi teknosa'da 299lira bu intel'in üreticilere rüşvet olarak verdiği cpu'lardan kullanıyor ondan ucuz yoksa bu fiyata olmazdı...

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,165
Tablet gözleri bozuk insanlar için bence. Lüzumsuz bir icat.

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
bimeks Onyo marka tablet veriyordu 2 yıl önce aldım şimdi çay altlığı olarakkullanıyorum işe yarıyor :D

Reaksiyon puanı
16,128
benimki tv,dizi izletiyor hiç durmadan radyo çalıyor ...