The_daphne
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
"Yazılarımı elden geçirirken zamanda yolculuk yaptım. İki yıl geriye döndüm; babam yeni ölmüş, oğlum daha doğmamış, annem henüz hayattaydı. O zamandan beri yaşadıklarımın duygusal bir dökümünü buldum karşımda.
Bununla yüzleşmek cesaret isteyen bir şeydi.
Ben de cesur bir çocuktum işte.
Zaten bir kitabın başarısı da burada belki; o doğarken çektiğimiz sancılarla terbiye olabiliyorsak, onu yazarken yeni gözlerle bakabiliyorsak dünyaya ve kendimize, kitap asıl görevini yapmış demektir.
Hem ister aşktan bahsedelim, ister yalnızlıktan; iki kişilik bir oyundur her kitap. Okuru yazarla birlikte oynamaya çağırır.
Ama tehlikeli bir oyundur bu; okurken aniden kendi kalbinizin karanlık yüzüyle karşılaşabilirsiniz.
Tehlikeli ama zevkli bir oyundur.
Var mısınız?"
Bununla yüzleşmek cesaret isteyen bir şeydi.
Ben de cesur bir çocuktum işte.
Zaten bir kitabın başarısı da burada belki; o doğarken çektiğimiz sancılarla terbiye olabiliyorsak, onu yazarken yeni gözlerle bakabiliyorsak dünyaya ve kendimize, kitap asıl görevini yapmış demektir.
Hem ister aşktan bahsedelim, ister yalnızlıktan; iki kişilik bir oyundur her kitap. Okuru yazarla birlikte oynamaya çağırır.
Ama tehlikeli bir oyundur bu; okurken aniden kendi kalbinizin karanlık yüzüyle karşılaşabilirsiniz.
Tehlikeli ama zevkli bir oyundur.
Var mısınız?"