A.R.O.G.'u 4 günde kaç kişi izledi?

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
5 Aralık'ta 685 salonda vizyona giren A.R.O.G. ilk hafta sonunda 816.304 izleyici ve 7.114.043 YTL hasılat ile rekor açılış yaptı. Bayramın ilk günü sinemaya giden 290.559 kişi ile film ilk 4 günde 1.106.863 izleyiciye ulaşmış oldu.

Türkiye ile aynı anda 160 kopya ile 8 farklı Avrupa ülkesinde de vizyona giren A.R.O.G. yurtdışında da büyük ilgiyle karşılandı. Film Almanya box office listelerine Madagaskar, James Bond filmlerinin ardından dördüncü sırada yer alıyor.

Kaynak

TempesTs

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Hayirlisi ne ise o olsun. Kazandigi, kazanacagi parayi hakediyor bence. İki espiri yapipta, 3 kuruşluk filmden milyonlar kazanmiyor hic degilse. Özel showlarinda surekli tekrar yapip, belalti vursada filmi begendim, guzeldi.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
yüksel aytuğ hangi sinemaya girdide 15 kişi izledi daha da merak ettim şimdi :D

all06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence beklendigi kadar iyi degildi Gora daha iyidi gibime geldi

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
ben gidemedim çatlıyorum vallaa :D :D

1.106.863 izleyiciyi içinde bizde olmalıydık :D

Shanex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gidecemde 1 kişi diyor superdi bi kişi diyor 5 para etmez.Ne yapacağımızı şaşırdık :S

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
valla yakın çevremdeki herkes yarılmış gülmekten..

salonlarda yıkılmış..bu eleştirenlere neyi izlettler çok merak ediyorum..hadi eleştirilirde böyle konuşulmaz..

BeStOfMaRiJuaNa

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bizim arkadaşlar beklenilen kadar güzel olmadı diyorlar yinede gidicem merak ettim :)

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
valla yakın çevremdeki herkes yarılmış gülmekten..

salonlarda yıkılmış..bu eleştirenlere neyi izlettler çok merak ediyorum..hadi eleştirilirde böyle konuşulmaz..
ya kardeşim,hakikaten o izliyenler benle aynı filmimi izledi merak ediyorum? film güzeldi tamam,ara sıra güldük ama kahkaha atılıcak bir şey yoktu,o gülmekten yarılanlar gülmeye muhtaç kalmış insanlar olduğunu sanıyorum,arog a gidenlerin %90 ı gülmeye programlanmış olarak gittiği için,her espriye 10 dakika güldüler,sinirim bozuldu,ztn film boyunca yanımdaki 1 çift hiç susmadan güldüler,onlar yüzünden sinemayı terkedicektim,Türk milleti hakikaten gülmeye muhtaç kalmış bunu anladım.

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Gitmek istiyorum ve gideceğim inşallah. Muro ve AROG izleyenlere soruyorum hangisi daha iyi diye Muro yaramaz diyorlar. Televizyonda gösterilenler dışında espirisi yokmuş. Artık orjinal DVD'si çıkınca izlerim ama AROG öyle değil hemen izlemek istiyorum.

TempesTs

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Gitmek istiyorum ve gideceğim inşallah. Muro ve AROG izleyenlere soruyorum hangisi daha iyi diye Muro yaramaz diyorlar. Televizyonda gösterilenler dışında espirisi yokmuş. Artık orjinal DVD'si çıkınca izlerim ama AROG öyle değil hemen izlemek istiyorum.

Recep İvedik'in de tvler de gosterildiginden baska espirisi yoktu ama milyonlarca kisi yine izledi. Yani O'na takiliyorsan, takilmana gerek yok. Ama Arog'u oneririm :)

efekan258

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ya kardeşim,hakikaten o izliyenler benle aynı filmimi izledi merak ediyorum? film güzeldi tamam,ara sıra güldük ama kahkaha atılıcak bir şey yoktu,o gülmekten yarılanlar gülmeye muhtaç kalmış insanlar olduğunu sanıyorum,arog a gidenlerin %90 ı gülmeye programlanmış olarak gittiği için,her espriye 10 dakika güldüler,sinirim bozuldu,ztn film boyunca yanımdaki 1 çift hiç susmadan güldüler,onlar yüzünden sinemayı terkedicektim,Türk milleti hakikaten gülmeye muhtaç kalmış bunu anladım.

Tamamen katılıyorum.Salonda sürekli kahkahalar yoktu aralıklarla güldük benim tek bi koptuğum kahkahalara boulduum sahne var bakkalla inglizce konuşmaları :) Başkada kahkaha atılan yer yoktu filmde bazen güldürdü bazen gülümsetti herkesi...

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Tamamen katılıyorum.Salonda sürekli kahkahalar yoktu aralıklarla güldük benim tek bi koptuğum kahkahalara boulduum sahne var bakkalla inglizce konuşmaları :) Başkada kahkaha atılan yer yoktu filmde bazen güldürdü bazen gülümsetti herkesi...
O kısım biraz basit geldi bana:D ama yinede güzeldi :D