A Haber'in Vatandaşa Kağıttan Yazı Okutması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970

The Cyclist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,906
Ne diyeceğimi bilemiyorum...

Son düzenleme:

beleşadam

Profesör
Reaksiyon puanı
907
o kaç yıl önce oldu ohohoh geçmişten geliyorsun herhalde

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
A haberin habercilik sistemini ne kadar sevmesem ve tasrif etmesemde Bu haber çok eski bir şey ve yalan olduğu ortaya çıkmıştı sanki.
Sonuçta Türkiyede herkes sokakta röportaj yapmaya hazırlıklı veya alışkın olmuyor. Orada amcamız biraz panik yapmış ayrıca utangaç birisi ve söylemleri değişik gelmiş sadece. Resimde görüleceği üzere kağıt veya bir yazı yok.
1579968415334.png

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,647
Ben Facebook ve Instagram dan Gökhan Kahraman isimli bir hesabı takip ediyorum. Sol medya tarafından servis edilen bu tür yalan haberleri anında çürütüyor.

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Çok eskiye gitmemek lazım geçenlerde denk geldim. Eminönü'nde şunları şunları söylerseniz kameraya bakarak 200 lira veririz diyorlardı önünü kestiklerine.

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Bide bunun kardeşi akit tv var o daha komedi :D

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Bide bunun kardeşi akit tv var o daha komedi :D
Bildiğin bütün kanalların Yalan haberlerini bir konu açarak gösterde bizde öğrenelim. Ama kesin araştırılmış ve kanıtlanmış işler olsun. Üsteki gibi fake çıkmasın. Veya sosyal medya ağızı ile yalan yanlış işler olmasın.

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
Millet doğru haberi biliyor ki Fox reyting rekorları kırıyor.

Haberleri bin kere filtreden geçiren, sadece muhalefeti karalama haberleri yapan bir kukla kanal şey pardon haber kanalından ne beklersin. Daha Müge Anlı'nın reytinglerine bile ulaşamazlar.

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Bildiğin bütün kanalların Yalan haberlerini bir konu açarak gösterde bizde öğrenelim. Ama kesin araştırılmış ve kanıtlanmış işler olsun. Üsteki gibi fake çıkmasın. Veya sosyal medya ağızı ile yalan yanlış işler olmasın.

tamam a haberci kardeşim güzellikle :D

a-haber-suriye-yayin.png

hava durumu, döviz kuru, günün tarihi gibi şeyleri hariç tutun bu kanalda yayınlanan herşey yalan.

tek tek listelemenin gereği yoktur .. daha onlarca var ben fetvayı veriyorum :-)

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
tamam a haberci kardeşim güzellikle :D

a-haber-suriye-yayin.png

hava durumu, döviz kuru, günün tarihi gibi şeyleri hariç tutun bu kanalda yayınlanan herşey yalan.

tek tek listelemenin gereği yoktur .. daha onlarca var ben fetvayı veriyorum :)
1000 tane video da paylaşsan arkadaşım onlar şu görüntülere baktıklarında kendi görmek istediklerini göreceklerdir.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Düzmece videolar bunlar.
Savaş Muhabiri video'sunda A Hbaer sunucusu olduğu iddia edilen kişi duvara dönük ve mikrofon baş hizasında, arkadan görünecek şekilde oturuyor. Peki Kamera nered? Duvarın öbür tarafında olsa, aiağı düşer. Berisinde olsa, Muhabirin sırtını çeker.

Ve sözde TRT Muhabiri ni de hiç bir haberde görmedim. Savaş haberlerini sınırdan sunan muhabir bir genç bayan dı. Burada yaşlı bir bey görünüyor ve ses yok.

Kısaca, videolar çekip, yalan haber yayınlayanlar belli. Hani şu Tavaf yapan Tübitak Robotu haberi gibi.
@Sardaukar'ın da ismi mi değişmiş?

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Düzmece videolar bunlar.
Savaş Muhabiri video'sunda A Hbaer sunucusu olduğu iddia edilen kişi duvara dönük ve mikrofon baş hizasında, arkadan görünecek şekilde oturuyor. Peki Kamera nered? Duvarın öbür tarafında olsa, aiağı düşer. Berisinde olsa, Muhabirin sırtını çeker.

Ve sözde TRT Muhabiri ni de hiç bir haberde görmedim. Savaş haberlerini sınırdan sunan muhabir bir genç bayan dı. Burada yaşlı bir bey görünüyor ve ses yok.

Kısaca, videolar çekip, yalan haber yayınlayanlar belli. Hani şu Tavaf yapan Tübitak Robotu haberi gibi.
@Sardaukar'ın da ismi mi değişmiş?

Sana katılmıyorum , herşeyin kanıtı ortada , olay gerçek .

İşinize gelmeyince hemen Sardaukar diyorsunuz , siz var ya ne cinsiniz :)

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
:))))))))))))) ne dedik görmek istediklerini görürler.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Bak A-Haberin orjinal sitesinden videonun orjinal halini izle 6-7 dk lık.

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
Kod:
https://www.izlesene.com/video/a-haberin-vatandasa-kagittan-yazi-okutmasi/10444073
"Hiçbir şey olmasa bile kesin bir şey oldu" yazasım geldi. :)

Her ne kadar vatandaşın konuşma tarzı okuyor gibi görünse de bir kağıt ya da benzeri bir materyal olduğunu gösteren herhangi bir delil ortada yok. Buna karşın A Haber hemen savunmaya geçmiş ve buna ilişkin bir de program yapmış. Yaptığı programda video üzerinde oynanmış falan demiş ama iki videoya da baktım herhangi bir oynama yok.

Şu tartışılan şey incir çekirdeğini bile doldurmaz. Bunların hiç kimseye bir faydası yok, kin, nefret ve düşmanlığı körüklemekten başka.

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Başlık ince zaten :)

Favori komedi kanalım a haberdir :D

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Başlık ince zaten :)

Favori komedi kanalım a haberdir :D
Sende A-Haber'in SDN forum halisin ne farkın var ? Günde 10 konu açıyon 9'u fake yalan sahte boş haber.
Adam kağıttan okuyor dedin okumuyor çıktı. A-Haber spikeri çatışma bölgesinde değil dedin orada çıktı.

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Sende A-Haber'in SDN forum halisin ne farkın var ? Günde 10 konu açıyon 9'u fake yalan sahte boş haber.
Adam kağıttan okuyor dedin okumuyor çıktı. A-Haber spikeri çatışma bölgesinde değil dedin orada çıktı.

Öncesi ve sonrası :)
hala a maberi savunuyor :D

9u fake mi göstersene 9 tane fakeyi bana , her konuda seni susturmaktan bıktım , bir zahmet yazmasana benim konularıma sen ;)

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Hadi bir de TRT'nin videosunu da ekle ve bir de oradan görelim. Sadece resim eklenmiş senin sözde video'n da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...