Görkeem
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,389
|
|
https://www.izlesene.com/video/a-haberin-vatandasa-kagittan-yazi-okutmasi/10444073
Gta şifrelerini darbe planı diye yayınlayan kanaldan, arma 3 oyununun görüntülerini teröriste operasyon diye montajlayıp yayınlayanlardan, daha azı beklenemezdi herhalde ...
o kaç yıl önce oldu ohohoh geçmişten geliyorsun herhalde
FOX TV'mi?Çok eskiye gitmemek lazım geçenlerde denk geldim. Eminönü'nde şunları şunları söylerseniz kameraya bakarak 200 lira veririz diyorlardı önünü kestiklerine.
Yok arkadaşım A Haber'di. Hadi yalancı, fitneci diyin bana.FOX TV'mi?
Kanıtlayamazsan zaten yalancı, iftiracı olursun. Haberlerde çıkmış olmalı o kişi, öyle değil mi?Yok arkadaşım A Haber'di. Hadi yalancı, fitneci diyin bana.
Yok arkadaşım A Haber'di. Hadi yalancı, fitneci diyin bana.
Bildiğin bütün kanalların Yalan haberlerini bir konu açarak gösterde bizde öğrenelim. Ama kesin araştırılmış ve kanıtlanmış işler olsun. Üsteki gibi fake çıkmasın. Veya sosyal medya ağızı ile yalan yanlış işler olmasın.Bide bunun kardeşi akit tv var o daha komedi![]()
Bildiğin bütün kanalların Yalan haberlerini bir konu açarak gösterde bizde öğrenelim. Ama kesin araştırılmış ve kanıtlanmış işler olsun. Üsteki gibi fake çıkmasın. Veya sosyal medya ağızı ile yalan yanlış işler olmasın.
1000 tane video da paylaşsan arkadaşım onlar şu görüntülere baktıklarında kendi görmek istediklerini göreceklerdir.tamam a haberci kardeşim güzellikle
![]()
hava durumu, döviz kuru, günün tarihi gibi şeyleri hariç tutun bu kanalda yayınlanan herşey yalan.
tek tek listelemenin gereği yoktur .. daha onlarca var ben fetvayı veriyorum![]()
Düzmece videolar bunlar.
Savaş Muhabiri video'sunda A Hbaer sunucusu olduğu iddia edilen kişi duvara dönük ve mikrofon baş hizasında, arkadan görünecek şekilde oturuyor. Peki Kamera nered? Duvarın öbür tarafında olsa, aiağı düşer. Berisinde olsa, Muhabirin sırtını çeker.
Ve sözde TRT Muhabiri ni de hiç bir haberde görmedim. Savaş haberlerini sınırdan sunan muhabir bir genç bayan dı. Burada yaşlı bir bey görünüyor ve ses yok.
Kısaca, videolar çekip, yalan haber yayınlayanlar belli. Hani şu Tavaf yapan Tübitak Robotu haberi gibi.
@Sardaukar'ın da ismi mi değişmiş?
"Hiçbir şey olmasa bile kesin bir şey oldu" yazasım geldi.Kod:https://www.izlesene.com/video/a-haberin-vatandasa-kagittan-yazi-okutmasi/10444073
Sende A-Haber'in SDN forum halisin ne farkın var ? Günde 10 konu açıyon 9'u fake yalan sahte boş haber.Başlık ince zaten
Favori komedi kanalım a haberdir![]()
Sende A-Haber'in SDN forum halisin ne farkın var ? Günde 10 konu açıyon 9'u fake yalan sahte boş haber.
Adam kağıttan okuyor dedin okumuyor çıktı. A-Haber spikeri çatışma bölgesinde değil dedin orada çıktı.