970 evo plus düşük kopyalama hızı

Burak_Talha

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır Samsung 970 evo plus kullanıyorum ve bir kopyalama işlemi yapacak iken hızların gösterildiği gibi olmadığını gördüm bunun sebebi nedir ?

Ekli dosyalar

• ssd_kopyalama_hızı.png
    ssd_kopyalama_hızı.png
    9.8 KB · Görüntüleme: 90

xScaryNight

Asistan
Reaksiyon puanı
73
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır Samsung 970 evo plus kullanıyorum ve bir kopyalama işlemi yapacak iken hızların gösterildiği gibi olmadığını gördüm bunun sebebi nedir ?
M2 giriş portunuz Samsung 970 evonun normal verdiği hızı desteklemiyor olabilir sizden isteyeceğim şey crytsal disk mark indirin ve açtıktan sonra uygulama sol kısımda start kısmına basın ve değerleri ölçmesini bekleyin sonra buraya fotoğraf atınız ona göre gözlem yapacağım bekliyorum.. :)

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Buradan Samsung Magician'ı indir:

Arkada hiçbir program açık olmasın, Start butonuna tıklaman yeterli. Test bittikten sonra ekran görüntüsünü buraya yükle.

1618513692001.png

Son düzenleyen moderatör:

xScaryNight

Asistan
Reaksiyon puanı
73
M2 giriş portunuz Samsung 970 evonun normal verdiği hızı desteklemiyor olabilir sizden isteyeceğim şey crytsal disk mark indirin ve açtıktan sonra uygulama sol kısımda start kısmına basın ve değerleri ölçmesini bekleyin sonra buraya fotoğraf atınız ona göre gözlem yapacağım bekliyorum.. :)
Ve bu arada sunuda eklemek istiyorum Samsung'un kendi SSD programı var Samsung magician onuda indirip ordan ssd test edebilirsiniz ve SSD nizde bios kisminda ahci modunun aktif olduğuna emin olun

yugovlavaka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Inkedssd_LI.jpg

Merhaba, aynı m2 ssdnin bendeki değerleri resimdeki gibidir arkada herhangi bir program çalışmamakta düşük kopyalama hızı bendede mevcut