950 Xl Takas v10 Sizce Hangisi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Merhaba arkadaşlar malum 950 xl var elimde sizce bunu lg v10 64 gb ile takas etmek mantıklı olurmu ? Düşüncelerinizi bekliyorum.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Merhaba arkadaşlar malum 950 xl var elimde sizce bunu lg v10 64 gb ile takas etmek mantıklı olurmu ? Düşüncelerinizi bekliyorum.
Bence gayet mantıklı olur . V10 kullanan arkadaşlar size daha yardımcı olacaktır . Malum ben biraz yargılıyım Windows'a :D

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Bence gayet mantıklı olur . V10 kullanan arkadaşlar size daha yardımcı olacaktır . Malum ben biraz yargılıyım Windows'a :D

yok yok dostum :D önemli olan hem wp kullanıcısının yorumu hemde android kullanıcısının yorumu hem sende de geçersen kafa topunda takılırız :D ama diğer arkadaşlar benim konuya yorum yazmakta çekimser bir sen yazdın he

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
yok yok dostum :D önemli olan hem wp kullanıcısının yorumu hemde android kullanıcısının yorumu hem sende de geçersen kafa topunda takılırız :D ama diğer arkadaşlar benim konuya yorum yazmakta çekimser bir sen yazdın he
Napalım dostum bana yardım edilmeyince sinirim bozuluyor ve insanlara yardım etmeyi seviyorum bu yüzden :D İnşallah bende geçerim şu durumları bir ayarlarsak ...

M

Murat Burç

SDN Okuru
iki cihazda ekran ve kamera olarak 2015in en iddalı cihazları fakat işte o 32 bit dac desteği ikincil ekran android uygulama desteği kesinlikle takas et yalnız batarya deneyimin düşecektir

0749

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bana kalırsa takas et. Kuzenimde de wp var eziyet çekiyor kendisi androidden döndüğü için. Lg v10 seni üzerse sadece batarya kısmında üzer. Diğer türlü çok daha rahat bir kullanım sunar android olmasından ötürü. Tüm gün ekran parlaklığı sonda, ikinci ekran hep açık, 4g ve konum açık dolaşırsan akşamı göremeyeceğin garanti. Ama hızlı şarj ile 1.5 saatte (belki biraz daha az) tam şarj oluyor. Lg garantili ise takas et derim, malum v10'da da ghost screen falan oluyor diye şikayetler var, denk gelirse servise yollarsın.

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
Kesinlikle takas et. Windows kullanmaktansa Android kullanmak daha iyidir.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
takas gerçekleşmiştir arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler.

0749

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
İlerleyen günlerde deneyimlerinizi lg v10 kullanıcı kulübünde paylaşmanızı bekliyorum hocam :D

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Wp seni mutlu ediyordu niye takas ettin ki?

2 ay içerisinde 3. telefon wp ondan öte 950 xl kamerasını çok seviyordum hatta aşırı derece seviyordum ama alışkanlık işte sürekli değiştiriyorum sıkıldıkca lg nin ara yüzüne gereginden fazla alıştım bu cihaz umarım öbürlerinden fazla kalır elimde :D

İlerleyen günlerde deneyimlerinizi lg v10 kullanıcı kulübünde paylaşmanızı bekliyorum hocam :D

şuan aktarma işlemlerini hallettim ilerleyen günlerde paylaşımlarda bulunacağım